Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kamisia ;)
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5
Wysłany: Pią 14:28, 13 Cze 2008 Temat postu: POMOCY |
|
|
Jestem nowa nie wiem czy ten temt byl tutaj juz poruszany juesli tak to pzepraszam... a;le szukalam to nie bylo chcialam sie zapytac po:
1. Jak wstawic emblemat bo co chwile jakies problemy mi wyskakuja jak wy to zrobilscie?
2.Jak wstawic tak jakby licznik postow bo mam tutaj forum o psach i jak sie takie lapki wstawia?
3. Jak przykleić takie okienko u gory i to jakas reklama psia czy logo...?
narazie chyba to wszystko i z gory dziekuje za szystkie wypowiedzi
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Kamisia ;) dnia Pią 14:51, 13 Cze 2008, w całości zmieniany 3 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
cleXter
Wymiatacz
Wysłany: Pią 15:43, 13 Cze 2008 Temat postu: Re: POMOCY |
|
|
1. Profil > Panel kontrolny emblematów
Wyślij Emblemat z twojego komputera: Tutaj możesz zauploadować emblement na serwer i używać go w profilu.
Wyślij Emblemat z adresu: Emblement zostanie upnięty na serwer z innego adresu po czym można go używać.
Odnośnik do zewnętrznego Emblematu: Polecam tą funkcje, jest najlepsza wklejasz link do emblementu
Wybierz Emblemat z galerii: Wybierasz emblement w galeri po czym zatwierdzasz i to wszystko.
Jakbyś chciała zaupać obrazek to możesz to zrobić np. tutaj:
[link widoczny dla zalogowanych]
2. Opisz bardziej problem bo nie rozumiem tego podpunktu, licznik postów jest w standardzie - opisz dokładniej ocb.
3. Panel Administratora (PA/ACP) > Ogólne > Konfiguracja i tam gdzieś jest o ile pamiętam okienko podpisane Logo forum: wklejasz tylko odnośnik do obrazka
pzdr.
Ostatnio zmieniony przez cleXter dnia Pią 15:44, 13 Cze 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kamisia ;)
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 1/5
Wysłany: Pon 12:30, 16 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
Dziękuje
A to mi chodzilo o ten licznik postow takie psie lapki...
|
|
Powrót do góry |
|
|