Forum www.forum.fora.pl Strona Główna

www.forum.fora.pl
Nieoficjalne forum pomocy serwisu fora.pl

Połączenie 2 for-WAZNE
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.forum.fora.pl Strona Główna -> Pomoc i pytania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Linchpin
Aktywny amator
Aktywny amator

Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 23:02, 14 Kwi 2006    Temat postu:

do modow: zamiast dawac mu warny, skasujcie te posty. Co z tego, ze dacie mu dwa warny, jak zdazy jeszcze zaspamowac mnostwo tematow?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zicke
Nowicjusz
Nowicjusz

Ostrzeżeń: 4/5

PostWysłany: Pią 23:03, 14 Kwi 2006    Temat postu:

Prze|\/|yslaw napisał:
Ale ty spamujesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pasiek wyprzedzasz mnie tym swoim golfikiem zawsze jak ja chce odp. to ty mnie wyprzedzasz Razz A co do Ciebie to takie spamowanie nie pomoze twojemu forum

a to to nie był spam ? według mnie spam to to że jak jedna osoba upomni tą drugą o spamowanie to zaraz ten kto ledwo zobaczy to już napisze ale spamujesz !!!!!!!!!!!!! żeby zaliczyć posta

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Psiara
Amator postów
Amator postów

Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Pią 23:03, 14 Kwi 2006    Temat postu:

Kliknąć na banner - proste i oczywiste (to do Zicke bo się pytał)

Moderatorsalam podzielam Twoje zdanie co już wyraziłam w zaproszeniu Zicke które chyba usunięto (może Miroesa jest ukryta Wink)

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zicke
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Pią 23:06, 14 Kwi 2006    Temat postu:

nie wiem jakim cudem taki jeden spam ciągnie sie ze pół godziny co??
a psiara w ogóle nie masz tam bannera hehehe

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Psiara
Amator postów
Amator postów

PostWysłany: Pią 23:10, 14 Kwi 2006    Temat postu:

Ehhh.... co za ludzie.

Ja kończę tą rozmowę bo nie chcę mieć ostrzeżeń, a poza tym co mnie obchodzi setne forum ogólnotematyczne...

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Pasiek
Maniak postów
Maniak postów

PostWysłany: Pią 23:17, 14 Kwi 2006    Temat postu:

Zicke napisał:
no i co z tego pytać nie wolno i pisać też nie mi nie chodzi o te wasze rangi za dużą ilość postów ja się rejstruje tu żeby zareklamować moje forum a tak w ogóle to ty spamujesz bo piszesz jakieś bzdury że ja spamuje zostaw to dla siebie przecież nie będę każdego posta pisać na 1 kilometr co nie?

rób tak dalej, a ostrzeżenia same polecą...
PS. już masz dwa -_-"

Zicke napisał:
według mnie spam to to że jak jedna osoba upomni tą drugą o spamowanie to zaraz ten kto ledwo zobaczy to już napisze ale spamujesz !!!!!!!!!!!!! żeby zaliczyć posta

wiesz, jeżeli Cię ktoś upomni o spamowanie, to na pewno nie bez powodu. zrozum swój błąd i staraj się go naprawić, gdy inni Cię upominają...
stawiasz na swoim, mimo, że jesteś w błędzie... przykro mi, ale muszę nazwać Cię lamerem. nie ma innego określenia na osobę taką jak Ty. Razz

Ostatnio zmieniony przez Pasiek dnia Pią 23:22, 14 Kwi 2006, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Prze|\/|yslaw
Aktywny amator
Aktywny amator

Ostrzeżeń: 5/5

PostWysłany: Pią 23:21, 14 Kwi 2006    Temat postu:

Dostanie BANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Powrót do góry
Zobacz profil autora
moderatorsalam
Maniak postów
Maniak postów

Ostrzeżeń: 2/5

PostWysłany: Pią 23:23, 14 Kwi 2006    Temat postu:

Psiara dzięki za wsparcie

swoją drogą dziką satysfakcje momentami sprawia mi udział w takich wątkach o niczym, gdy te które są dla nas ważne i na temat zamykane są w mgnieniu oka Neutral

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Psiara
Amator postów
Amator postów

PostWysłany: Pią 23:29, 14 Kwi 2006    Temat postu:

moderatorsalam napisał:
Psiara dzięki za wsparcie

swoją drogą dziką satysfakcje momentami sprawia mi udział w takich wątkach o niczym, gdy te które są dla nas ważne i na temat zamykane są w mgnieniu oka Neutral

Nie ma za co. Mnie wkurzają takie fora "o wszystkim", Widziałam Twoje forum (jakoś je w Twoich postach wyłowiłam Wink). To fajnie, że takie forum zrobiłaś. Chyba jedyne o tak poważnej tematyce Wink. Ja mam forum o mojej pasji jaką są psy.

A te fora o wszystkim to sławę mają tylko te co były pierwsze. Teraz jest już ich tyle, że nie wiem po oc jeszcze takie zakładają.

A no własnie - ważne tematysą albo lekceważone albo zamykane. Ehh.. no i ciągle nawałnica styli.

P.S. Ilekroć widzę Twój avatar wzroku oderwać nie mogę - fajny ten ludek, strasznie mi się podoba Smile>

Powrót do góry
Zobacz profil autora
moderatorsalam
Maniak postów
Maniak postów

PostWysłany: Pią 23:51, 14 Kwi 2006    Temat postu:

hehe, zaczne od końca ..a co tam pogadamy sobie Wink

Ludek tez mi się spodobał dlatego nie mogłam się powstrzymać by go sobie w końcu gzieś wstawić

Styli też mam dość, ale dlatego, że wciąż z nadzieją zaglądam w Nowości a tam..znów styl Sad A czekam na tyle fajnych rzeczy ... pochwały, czy zapis ostatniej daty logowania ...

Chyba znam kogoś z twjego forum Smile Do nas niedawno dołączyła... przypadkiem maformę zamkniętą ?
Przyznam się szczerze, że nie widziałam, dziś usłyszałam poraz pierwszy Smile
a dziekuje bardzo za pochwałe, na prawdę miło usłyszeć od kogośniezaangażowanego słowa uznania Smile

Niech zakładają sobie fora, skoro wolą to od chatów, ale nie jestem wstanie pojąc celu tego zaśmiecania serwera postami na siłę Neutral Przecież te fora nie przeżyją długo w taki sposób.

pozdrawiam Smile

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Psiara
Amator postów
Amator postów

PostWysłany: Sob 0:48, 15 Kwi 2006    Temat postu:

Cytat:
Chyba znam kogoś z twjego forum Do nas niedawno dołączyła... przypadkiem maformę zamkniętą ?
Przyznam się szczerze, że nie widziałam, dziś usłyszałam poraz pierwszy

Przyznam szczerze, że nie wiem o kogo i co chodzi Embarassed.

Cytat:
Niech zakładają sobie fora, skoro wolą to od chatów, ale nie jestem wstanie pojąc celu tego zaśmiecania serwera postami na siłę Przecież te fora nie przeżyją długo w taki sposób.

No właśnie. Zwłaszcza, że te fora nie są poprzednio przemyślane.
Ja jak moje zakładałam robiłam to forum do klubu. Teraz mam aż 12 userów (na mnie to naprawdę dużo bo nie chce mi się reklamować). Ale forum było przemyślane bo jak zobaczyłam te wszystkie kluby o psach zajmujące się jedynie wzoracmi ras, a nie patrzące wcale na to ile psów w schroniskach jest... Więc stworzyłam forum, żeby to nie było tak, że ja piszę a klubowicze mają to gdzieś Smile. Ale żadnego tryumfu nie odniosłam ponieważ z ponad 60 klubowiczów na forum zarejestrowało się 12 a pisze z osiemczy dziewięć osób. A niby wszyscy tak kochają psy...
I przykre jest, że ludzie kochają psy te które mają w swoich domach, te z hodowli a nie pamiętają o tych w schroniskach.

Cytat:
Ludek tez mi się spodobał dlatego nie mogłam się powstrzymać by go sobie w końcu gzieś wstawić

Cich, cicho bo ja już doszłam do Twojej strony z obrazkami, flagami itp. i widzę tego ludka . Normalnie - ludek wymiata. Ja na serio oczy oderwać nie mogę .

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zicke
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Sob 7:22, 15 Kwi 2006    Temat postu:

prze/\/\ysław patrz na siebie hihihi 4 upomnienia ten to musiał spamowaća ten lamerek mi sie podoba chyba dam sobie taki nick hihihi

Powrót do góry
Zobacz profil autora
moderatorsalam
Maniak postów
Maniak postów

PostWysłany: Sob 10:19, 15 Kwi 2006    Temat postu:

Psiara, na tym forum PW są wyłączone, wysłałabyś mi na maila adres do frum ? Smile

Na stronie też jest bobasek, co go Betsy ma w emlbemacie, znów ja go gdzieś kiedyś widziałam ale nie mogłam znaleźć, a tu patrze, jest! Teraz już podczepiłam go w końcu na forum, he, he

O! dostałam ostrzeżenie Wink hehe Razz Trudno Swoją drogą... Jak to jest, że nawet nie zauważyłam za co i kiedy (podejrzewam Wink ) ale niektórzy mogą to przegapiać Razz

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Psiara
Amator postów
Amator postów

PostWysłany: Sob 11:42, 15 Kwi 2006    Temat postu:

Cytat:
Psiara, na tym forum PW są wyłączone, wysłałabyś mi na maila adres do frum ?

Wiem, że PW są wyłączone ale w sumie się nie dziwię bo pewnie jak były włączone to po_lak jak na forum wchodził miał ze 40 wiadomości z problemami, pomysłami itd.
Już się pogubiłam, przesłać mogę ale się nie kumam o jakie ci forum chodzi Embarassed. Boże jaka ja dziś niekumata jestem ale nie spanie do czwartej w nocy robi jednak swoje.

Cytat:
Na stronie też jest bobasek, co go Betsy ma w emlbemacie, znów ja go gdzieś kiedyś widziałam ale nie mogłam znaleźć, a tu patrze, jest!

Widziałam, widziałam bobaska. Też fajny Wink.
A mam pytanko. Mogę sobie jako avatarek wziąść jakąś emotkę z Twojej strony?? Hehe ale te dwa - bobas i ludek najfajniejsze Wink

Cytat:
O! dostałam ostrzeżenie

Ja też mam jedno ostrzeżenie i też tylko mogę się domyślać za co Wink

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.forum.fora.pl Strona Główna -> Pomoc i pytania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: