Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zico
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Sob 13:36, 19 Kwi 2008 Temat postu: Po wylogowaniu nie działają tagi html. |
|
|
Mam następujący problem: Chciałbym nieco rozszerzyć możliwości formatowania tekstu na swoim forum, więc dodałem kilka tagów html, tak żeby można było używać kodów "<center>tekst</center>" i "<p align="justify">tekst</p>". I wszystko jest dobrze, dopóki jestem zalogowany. Po wylogowaniu, tekst z powrotem rozformatowuje się, a kody stają sie widoczne. Oczywiście w PA zaznaczyłem opcje "zezwalaj na html". Dlaczego tak się dzieje? Będę bardzo wdzięczny i z góry dziękuję za pomoc.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Szymon3
Boss mafii postowej
Wysłany: Sob 16:21, 19 Kwi 2008 Temat postu: |
|
|
Tak się dzieje, ponieważ goście nie mogą używać ani widzieć HTML i nic na to nie poradzisz...
Pozdro
|
|
Powrót do góry |
|
|
zico
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Sob 17:14, 19 Kwi 2008 Temat postu: |
|
|
Really? No żesz k... To zapewne jedno z tych licznych udogodnień dla użytkowników, z których słynie serwis fora.pl? Ciekawe, że na phorum.pl nie ma z tym najmniejszego problemu (sprawdzałem). Podobnie, jak ze zrobieniem sobie kopii bazy danych. Pewnie za chwilę i tak nie będzie tego posta, więc sobie pozwolę: Dałem się zwabić w pułapkę tego szajsownego serwisu. Musiałem chyba mieć jakieś chwilowe zaćmienie rozumu, żeby zakładać tu poważne forum.
|
|
Powrót do góry |
|
|