Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
razoninho
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Sob 8:22, 30 Wrz 2006 Temat postu: Nowy przycisk |
|
|
Witam
Mam pare pytań
1. czy na swoim forum mogę stworzyć nowy przycisk DOWNLOAD, jak ??
2. chcem zeby po wejściu do DOWNLOADU użytkownicy wybierali sobie najpierw kategorie a potem link do zuplodowanego przezemnie pliku MOJEGO podkreslam MOJEGO pliku. Jak to zrobić ??
3. Chcem aby ten dział download wyglądał tak
[link widoczny dla zalogowanych] ( jestem fanem i mam motke )
no i oczywiście po kliknieciu w download chcem mieć te wszystkie kategorie np. programy,screeny,filmiki WSZYSTKIE PLIKI SĄ MOJE !!!
i te wszystkie przyciski tez chcem mieć koło siebie
Proszę o odpowiedz
Przypominam ze swoje forum mam dopiero od tygodnia więc proszę wytłumaczyć to jakoś po mojemu
Aha i jeszcze jedno pytanko czy jak skopiuje tutaj do tego tematu np. skrypt na radio to jak wejdzie tutaj jakiś użytkownik to bedzie radio się włączać ??
np. tutaj bedzie skrypt na radio czy to zadziała ?? OCZYWIŚCIE NA WASZYM FORUM TEGO NIE ZROBIE !!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
shadow_Devil
Boss mafii postowej
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Warszawa - Sadyba
|
Wysłany: Sob 9:03, 30 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
1. mozesz taki dodac do postu albo tematu
2. jezeli dobrze rozumiem chodi o sub fora a nie ma takiej opcji... jedynie mozesz sobie podzielic jakos tematy i podtematy w dziale
3. nei iwem za bardzo o co chodzi... chyba wciaz chodzi o subfora a tego nei da sie zrobic..
4. radio mozesz umiescic tylko na stronie glownej w opisie tematu a nei w poscie
|
|
Powrót do góry |
|
|
kuzi1987
Maniak postów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Sob 9:06, 30 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
Witam,
takiego przycisku z Download'em nie da się zrobić na fora.pl... Jeżeli wszystkie pliki są Twoje to porób buttony do każdego z nich i wstaw w opis jakiegoś fora
tu masz stronkę grafików którzy robią button'y [link widoczny dla zalogowanych]...
a skrypta na radio0 jak chcesz to masz w Słowniku skryptów... 1/2 nie pamiętam
P.s używaj opcji szukaj
Pozdrawiam Kuzi
|
|
Powrót do góry |
|
|