Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Entombed
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Śro 16:12, 04 Paź 2006 Temat postu: Nie wyświetla mi się sygnatura: / |
|
|
Witam. Mam taki problem: nie wyświetla mi sie sygnatura na forum http://www.2lolegnica1b.fora.pl , gdzie jestem adminem. Innym użytkownikom wyswietla sie bez problemu. Na innych forach nie mam z tym problemu. Skonfigurowane jest raczej dobrze, prawie nic nie ruszałem od założenia. Prosze pomocy!!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
~zychu
Mistrz
Wysłany: Śro 16:14, 04 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Spradź czy masz w proflu ustawioną opcje "zawsze pokazuj mój podpis" na tak.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kasia_P
Wymiatacz
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: Poznań
|
Wysłany: Śro 16:23, 04 Paź 2006 Temat postu: Re: Nie wyświetla mi się sygnatura: / |
|
|
Entombed napisał: | Witam. Mam taki problem: nie wyświetla mi sie sygnatura na forum http://www.2lolegnica1b.fora.pl , gdzie jestem adminem. Innym użytkownikom wyswietla sie bez problemu. Na innych forach nie mam z tym problemu. Skonfigurowane jest raczej dobrze, prawie nic nie ruszałem od założenia. Prosze pomocy!! |
Witam,
Jak znam życie używasz przeglądarki Mozilla i zmieniałeś w ostatnim czasie Avatarek. Jak będziesz na swoim forum użyj klawiszy ctrl + F5 i wszystko powinno być dobrze...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Entombed
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Śro 17:27, 04 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Problem rozwiazany. Co ciekawe, w profilu zaznaczona byla opcja 'zawsze pokazuj moj podpis'. A dopiero przy pisaniu posta zobaczylem odznaczone 'dodaj podpis'. Do tej pory (tzn. na innych forach tego problemu nie mialem). Ale jest cos innego: w podgladzie tematu przy pisaniu posta wyswietal sie czesc ekranu z podgladem w kolorze szarym, na innym forum, o tym samym stylu - subBlack tego problemu nie ma
|
|
Powrót do góry |
|
|