Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aciek
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 9:18, 18 Kwi 2006 Temat postu: nie wiem jak zrobić na forum, żeby pod podpisem był emblemat |
|
|
nie wiem jak zrobić na forum, żeby pod podpisem był emblemat proszę o pomoc nowa i nie umiem takich rzeczy robić
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
LuThEr
Aktywny amator
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Wto 9:32, 18 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
PROFIL -> Odnośnik do zewnętrznego Emblematu:(Wpisz adres Emblematu, który chcesz wykorzystać.) LUB "Wyslij emblemat z twojego komputera" ...
P.S. uzywajac opcji SZUKAJ znalazlabys np. TO i TO
pozdro
|
|
Powrót do góry |
|
|
Aciek
Taki se gostek
|
Wysłany: Wto 11:57, 18 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
ja nie mam takiej opcji WYŚLIJ EMBLEMAT Z KOMPUTERA a jak sie wpisuje adres to jak to trzeba wpisac??
|
|
Powrót do góry |
|
|
pppiekarz
Prawa ręka mafii
Ostrzeżeń: 2/5 Skąd: z odległej galaktyki...
|
Wysłany: Wto 12:24, 18 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
Musisz najpierw ten obrazek umieścić w internecie, a do tego są specjalne serwery (nie pamiętam adreswów, ale na fora.pl jest pełno tego w tematach, użyj opcji szkuaj, wpisz np. fotosik). Jak już będziesz miał ten obrazek na jakimś serwerze (czyt. w internecie) to kopiujesz do ostatniego pola w profilu przy avatarach jego adres taki np. jak:
[link widoczny dla zalogowanych]
Albo najlepiej jak poszukasz w necie obrazka, który ci sie spodoba i wrzucasz go wtedy jako avatar(znaczy wklejasz jego adres tam gdzie ci napisałem)
|
|
Powrót do góry |
|
|
Aciek
Taki se gostek
|
Wysłany: Wto 16:34, 18 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
a można wysyłać z komputera obrazki...tylko ze ja takiej opcji nie mam mozna ja jakos wlaczyć??
|
|
Powrót do góry |
|
|
S Jacko
Wymiatacz
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Gdynia - Oksywie Płeć:
|
Wysłany: Wto 20:04, 18 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
Chwilowo jest jakiś błąd.
Wrzuć obrazek na [link widoczny dla zalogowanych]
|
|
Powrót do góry |
|
|
Wieslav
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Śro 8:44, 19 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
Też mam identyczny problem. Co jako Administrator na swoim FORUM powinieniem ustawić any była możliwość dodawania emblematu pod podpisem. Na innych FORUM jest pełna opcja że dodaje się z listy emblematy i możliwość dodawania z własnego komputera a u innych tylko z listy.
Jestem zainteresowany aby móc zrobić pełną opcje to znaczy móc dodawać emblematy z listy oraz własne z komputera - Ale co powinienem zrobić jak Administrator aby to uzyskać?
|
|
Powrót do góry |
|
|
S Jacko
Wymiatacz
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Gdynia - Oksywie Płeć:
|
Wysłany: Śro 8:52, 19 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
Wieslav napisał: | Na innych FORUM jest pełna opcja że dodaje się z listy emblematy i możliwość dodawania z własnego komputera a u innych tylko z listy.
Jestem zainteresowany aby móc zrobić pełną opcje to znaczy móc dodawać emblematy z listy oraz własne z komputera |
Na żadnym forum na fora.pl nie ma mozliwości dodawania Avatarów z listy, bo opcja galerii emblematów jest wyłączona.
Jeżeli w PA jest włączona opcja dodawania Avatarów z komputera, a w profilu jej nie ma, to znaczy, że na Twoim forum jest błąd, który występuje na połowie for. Jeszcze tego nie naprawiono.
Pozostaje na razie tylko dodawanie Avatarów z adresu URL.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Drake Rider
Taki se gostek
|
Wysłany: Sob 21:58, 22 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
A właśnie że nie na www.crowland.fora.pl moge wysłać emblemat z komputera!!!! Nie pierdolcie głupot jak to włączyć!?!
|
|
Powrót do góry |
|
|