|
www.forum.fora.pl Nieoficjalne forum pomocy serwisu fora.pl |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Esen
Nowicjusz
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5
Wysłany: Sob 18:27, 12 Lip 2008 Temat postu: Nie umiem wstawić kodu HTML w opis forum //temat zmieniony |
|
|
Pisałam już o tym problemie, uzyskałam odpowiedź ale tego zrobić nie umiem. To jak wstawic na forum baner partnera ? Bo uzyskałam odpowiedź : Kod html banera wklejasz w opis forum. Ktoś da mi ten kod ? A i jeszcze takie pytanie, jak zrobić kogoś modem ? bo tworzy się nową rangę moderator tak ? I co dalej tylko tak sie daje i już?. Bo mi się to myli jak daje komuś też range specjalną ale taką bo on chce mieć coś innego napisane niż inni mają. Lub wszyscy chca mieć coś napisane. I jak jest na dole forum "Na Forum jest 3 użytkownik :: 3 Zarejestrowany, 0 Ukrytych i 3 Gości" i tam po tym są te ważne osoby jak admin i mody, to jeszcze sa te osoby z ranga specjalną i oni też są modami ? Bo ja nie rozumiem już.. daje punkty. Sory że takie na gmatwane.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
BASF
Moderator
Przeczytał: 0 tematów
|