Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Hondo
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pią 16:50, 30 Mar 2007 Temat postu: Muzyka na forum/wpisanie cyferek,literek przed rejestracją |
|
|
Mam taki problem widzialem juz temat administrator mowil jak to robic ale cos mi nie wychodzi mam taki link do nutki : [link widoczny dla zalogowanych] i administrator podal komende ze trezba wpisac <bgsound src="adres_pliku" loop="0"> . Wiec ja wpisuje do tego opisu strony : <bgsound src=http://www.wrzuta.pl/audio/gpJEpit9zi/ loop="0"> i kilkam wyslij i potem jest pusto w tym okienku . POMÓZCIE !
Druga sprawa to tak ze chcialbym aby przy rejestracji na forum wymagane było przepisanie kodu. Jak to zrobic ???
Pozdrawiam Hondo
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Furiat
Wymiatacz
Wysłany: Pią 17:07, 30 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
plik musi mieć zakończenie .mp3 w adresie
kod w rejestracji jest domyślnie aktywny
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hondo
Taki se gostek
|
Wysłany: Pią 21:51, 30 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
a jesli mam taka nutke na kompie to moge zrzucic na jakiegos serva i dac to czy musze szukac w necie bo nie moge znalezc linka tego utworu z zakonczeniem .mp3
|
|
Powrót do góry |
|
|
Redaktor
Członek mafii postowej
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Zawadzkie w.opole
|
Wysłany: Pią 22:39, 30 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
czytaj
http://forum.fora.pl/viewtopic.php?p=161081#161081
zamiast
Kod: | http://89.149.207.228:9000 | wklejisz adres pliku który cię interesuje i wstawisz gdzies w opisie na forum
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lesenus
Członek mafii postowej
Ostrzeżeń: 2/5
|
Wysłany: Pią 22:54, 30 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
Hondo napisał: | a jesli mam taka nutke na kompie to moge zrzucic na jakiegos serva i dac to czy musze szukac w necie bo nie moge znalezc linka tego utworu z zakonczeniem .mp3 |
Jeszcze nigdy nie sprawdzałem żywotności linków wrzuta.pl dlatego nie daję gwarancji, że link się nie zmieni.
Adres interesującego Cię utworu z serweru wrzuta jest następujący:
Cytat: | [link widoczny dla zalogowanych] |
Możesz również użyć tego kodu
Kod: | <center><iframe src='http://www.wrzuta.pl/mp3.swf?file_key=gpJEpit9zi&tt=Hans%20Zimmer%20-%20Black%20Hawk%20Down%20CD3%20-%2011%20-%20Gortoz%20A%20Ran%20-%20J%27attends&t=353' width='510' height='85' autostart='0' marginwidth='0' marginheight='0' scrolling='no' frameborder='0' noresize ></iframe><br>Dzięki pomocy <a href="http://lesenus.go.pl" target="_blank">LESENUS.GO.PL</a></center> |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hondo
Taki se gostek
|
Wysłany: Wto 15:30, 03 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
Niestety ani jeden ani drugi kod nie dziala przy pierwszym pod nazwa forum jest caly link wypiusany i nic nie leci a przy drugim jak wklejam go to i daje wyslij to znika .
Aha z tego co z zrozumialem te linki wklejam w PA => Konfiguracja => opis strony tak ????
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lesenus
Członek mafii postowej
Ostrzeżeń: 2/5
|
Wysłany: Wto 16:24, 03 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
Hondo napisał: | Niestety ani jeden ani drugi kod nie dziala przy pierwszym pod nazwa forum jest caly link wypiusany i nic nie leci a przy drugim jak wklejam go to i daje wyslij to znika .
Aha z tego co z zrozumialem te linki wklejam w PA => Konfiguracja => opis strony tak ???? |
Ten pierwszy link to jest bezpośredni adres utworu MP3 a nie skrypt, który powinieneś wkleić na stronę.
W moim temacie zajmuję się radiem internetowym. W moim temacie ktoś już pytał o utwory mp3 i dałem namiary na odtwarzacz
03.04.2007:
- dodane zostały 2 radiostacje zgłoszone poprzez skrypt - serdeczne podziękowania za namiary
Aktualizacja skryptu jak zawsze znajduje się na pierwszej stronie tematu z moim skryptem
Ostatnio zmieniony przez Lesenus dnia Wto 16:28, 03 Kwi 2007, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
boski_ozyrys
Taki se gostek
|
Wysłany: Wto 16:26, 03 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
Musisz wrzucic to w opis forum w konfiguracji.
Pliki na stronki to pliki embed - szukaj takich w googlach np muzyka emped i znajdziesz kody do wklejenia na stronke, pliki muzyczne z youtube'a tez mozesz wklejac na forum. Youtube jest o tyle w porzadku ze kod embed masz obok ekranu i nie musisz sie rejestrowac by go uzyskac robisz po prostu ctr + c i ctrl + v ... to nic trudnego wystarczy uzyc glowy... zreszta jakbys dobrze poszukal na tym forum to bys to dawno znalazl...masz adres mojego forum www.ihul.fora.pl i zobacz jak to dziala, jakbys mial jakies pytania to pisz w temacie publiczne,bo pozostale tematy na moim forum wymagaja rejestracji,
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hondo
Taki se gostek
|
Wysłany: Wto 20:59, 03 Kwi 2007 Temat postu: |