Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
neOx
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Czw 18:54, 05 Paź 2006 Temat postu: Moderator |
|
|
Przszukałem wszystko i nieznalazłem odpowiedzi na sowje pytanie które brzmi tak:
No moim forum jest ranga specjalna czyli MODERATOR no i dałem jedej osobie TEMATY do moderowania ale pod jego nickiem wyświetla się tylko NOWICJUSZ a ja chce żeby było pod nim Moderator i taki obrazek do tego wszystko już jest zrobione tylko jak dac mu ta range MODERATOR bo to jest ranga specjalna...
próbowałem w PA-użytkownicy-zarządzaj ale tam jest tylko zmiana z użytkownika na administratora więc jak dac ta range MODERATOR?
pZdr...
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Kasia_P
Wymiatacz
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: Poznań
|
Wysłany: Czw 18:56, 05 Paź 2006 Temat postu: Re: Moderator |
|
|
neOx napisał: | Przszukałem wszystko i nieznalazłem odpowiedzi na sowje pytanie które brzmi tak:
No moim forum jest ranga specjalna czyli MODERATOR no i dałem jedej osobie TEMATY do moderowania ale pod jego nickiem wyświetla się tylko NOWICJUSZ a ja chce żeby było pod nim Moderator i taki obrazek do tego wszystko już jest zrobione tylko jak dac mu ta range MODERATOR bo to jest ranga specjalna...
próbowałem w PA-użytkownicy-zarządzaj ale tam jest tylko zmiana z użytkownika na administratora więc jak dac ta range MODERATOR?
pZdr... |
Witam,
zmiana z użytkownika na admina jest w Użytkownicy->Zezwolenia
a zmiana na Moderatora w Użytkownicy->Zarządzaj
Na pewno dobrze to robisz?
|
|
Powrót do góry |
|
|
miroesa
Administrator
Wysłany: Czw 18:58, 05 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
no i z poczatku w ustawieniach rang musisz dac range moderatora i ustawic ja jako specjalna
potem idziesz do uzytkownicy -> zarzadzaj ;]
|
|
Powrót do góry |
|
|
Darth Przemas
Aktywny amator
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Czw 18:59, 05 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Uprawnienia moderatora: PA -> Użytkownicy -> Zezwolenia -> wybierasz użytkownika -> wybierasz mu działy w których ma być moderatorem
Ranga moderatora: PA -> Użytkownicy -> Zarządzaj -> wpisujesz nick użytkownika któremu chcesz dać rangę specjalną Moderatora - > klikasz "Pokaż użytkownika" -> na samym dole wybierasz rangę z pola "Nazwa rangi" -> klikasz Wyslij -> użytkownik ma rangę specjalną moderatora
Oczywiście najpierw musisz stworzyć rangę Moderator w PA- > Użytkownicy -> Rangi i pamiętaj że przy jej tworzeniu musisz oznaczyć ją jako rangę specjalną
|
|
Powrót do góry |
|
|
neOx
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Czw 19:01, 05 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
ooo dzięki chodziło mi o to co jest w jego profilu na dole zmiana na Moderatora WIELKIE dzięki...
|
|
Powrót do góry |
|
|