Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Silent Assassin
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pią 14:57, 04 Kwi 2008 Temat postu: Moderaotr na zielono |
|
|
Jak ustawić żeby pokazywało mi moderatora forum gdy jest aktywny na inny kolor. Na moim forum zielony
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Pią 16:39, 04 Kwi 2008 Temat postu: Re: Moderaotr na zielono |
|
|
Silent Assassin napisał: | Jak ustawić żeby pokazywało mi moderatora forum gdy jest aktywny na inny kolor. Na moim forum zielony | Edytuj w PA range moderatora i ustaw kolor jaki Ci sie podoba. Tabele kolorow tez znajdziesz w PA. Kolorowe rangi zostaly wprowadzone ostatnio wiec jak wlaczysz myslenie napewno sobie poradzisz. Za raczke nikt Cie nie poprowadzi bo trzeba to na biezaco obserwowac i zmieniac ustawienia kolorow.
Jedno moge powiedziec. "bawiac" sie tym napewno nic nie popsujesz. Wiec do dziela.
|
|
Powrót do góry |
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Pią 20:07, 04 Kwi 2008 Temat postu: |
|
|
Mogę dodać tylko, że wprowadzenie kolorów rang zachowało pełną funkcjonalność, która była poprzednio - tzn. tam gdzie nicki były kolorowe (dla Administratorów i Moderatorów) tam też zostały, o ile ktoś jeszcze nie ustawił kolorów dla rang specjalnych.
Jedyne co się zmieniło - to usunięte zostały kolorowe napisy w ramce "Kto jest na forum" wyglądające mniej więcej tak (w różnych stylach mogło to wyglądać inaczej) [ Administrator ] [ Moderator ].
W zamian tych napisów pojawią się rangi specjalne o ile został do nich przypisany kolor.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kamilk dnia Pią 20:07, 04 Kwi 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|