|
www.forum.fora.pl Nieoficjalne forum pomocy serwisu fora.pl |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kasia
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Czw 11:41, 31 Lip 2008 Temat postu: Logo nie działa, a działało! |
|
|
Miałam problem ze wstawieniem loga - już nie mam. Miałam problem z linkiem do niego - już nie mam. Ale mam jeszcze jeden problem: wklejam w Ogólne --> Konfiguracja --> Logo strony link do grafiki na nagłówek i potem klikam wyślij i potem wróć do Ustawień głównych i pokazuje mi się w tym polu link do loga, ale gdy wejdę na moje forum - nie ma loga, po prostu go nie ma! Moje forum: www.harrypotter96.fora.pl link do mojego loga: [link widoczny dla zalogowanych]
PS.Wczoraj logo działało!
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Kasia dnia Czw 11:46, 31 Lip 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
kamilk
Administrator
Przeczytał: 0 tematów
Wysłany: Czw 12:19, 31 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
W jaki to sposób jest związane z fora.pl To jest plik na zewnętrznym serwisie. I po prostu obrazek nie jest dostępny.
Edit: Widzę, że w IE obrazek jest widoczny. Nie wiem dlaczego. Skorzystaj z powszechnie stosowanych hostingów obrazków jak fotosik.pl, imageshack.us itp.
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez kamilk dnia Czw 12:21, 31 Lip 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
|