Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
liberalis
Nowicjusz
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Sob 0:11, 29 Lip 2006 Temat postu: Łamanie konstytucyjnych praw na forum |
|
|
Cytat: | Konstytucja:
Art. 40. Nikt nie może być poddany torturom ani okrutnemu, nieludzkiemu lub poniżającemu traktowaniu i karaniu. |
Na tym forum, w tym temacie: http://www.forumtyraczystefana.fora.pl/viewtopic.php?t=172 Administrator nadał mi rangę „Kastrat” i w tej randze umieścił ten nie śmieszny i zboczony obrazek.
Poroszę o zrobienie cos z tym.
Na tym forum administrator już obrażał i poniżał wcześniej także innego użytkownika o pseudonimie Sobieski. W ogóle to całe te forum ma celu ośmieszanie tej osoby o pseudonimie Sobieski. Tej osobie administrator umieścił w randze jego prawdziwe zdjęcie a rangę nazwał „Stefan Spamer”. W tym temacie Administrator tego forum podaje dane osobowe użytkownika o pseudonimie „Sobieski” bez jego zgody: http://www.forumtyraczystefana.fora.pl/viewtopic.php?t=18&start=0
W ogóle ten użytkownik Sobieski ma 13 lat i chyba nie wie w jaki sposób ma z takimi zboczeńcami walczyć jak Administrator tego forum. Nie wiem czy on sam cos do was pisał w tej sprawie, ale na cos takiego nie można przymykać oka a wiec ja napisałem.
Próbowałem wcześniej przemówić Administratorowi tego forum do rozumu mówiłem mu ze już przegina z tym „tyraniem Stefana”, mówiłem aby się odczepił od tego 13 latka. Ale zamiast przemyslec swoje postepowanie to mnie także zaczął obrażać i poniżać.
Pisałem do was wcześniej z stąd http://www.fora.pl/?plik=kontakt w sprawie tego forum. Ale nikt nie za ingerował i nie wiem o co chodzi.
A wiec teraz pisze na forum i proszę o jakieś wytłumaczenie dlaczego, jeśli nie macie zamiaru nic z tą sprawą zrobić.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
~zychu
Mistrz
Wysłany: Sob 9:09, 29 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
Ponieważ jest to Twoją prywatną sprawą a nie serwisu fora.pl - fora.pl nie jest od zakładania spraw sądowych ]
Oni tylko to prowadzą,
"Nigdy nie klóć się z idiotom, zniży Cię do swojego poziomu i zniszczy doświadczeniem "
mam się przejmować każdą osobom która mnie wyzwię? spasuj sobie
|
|
Powrót do góry |
|
|
liberalis
Nowicjusz
|
Wysłany: Sob 10:12, 29 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
Zychukp1 napisał: | Ponieważ jest to Twoją prywatną sprawą a nie serwisu fora.pl - fora.pl nie jest od zakładania spraw sądowych ]
Oni tylko to prowadzą,
"Nigdy nie klóć się z idiotom, zniży Cię do swojego poziomu i zniszczy doświadczeniem "
mam się przejmować każdą osobom która mnie wyzwię? spasuj sobie |
Ale te forum łamie polskie prawo. Łamie ten artykół 40 konstytucji i prawo o ochronie danych osobowych.
I takrze łamie wasz regulamin:
Cytat: | §3 Zabrania się umieszczania, rozpowszechniania i propagowania treści niezgodnych z prawem obowiązującym na terytorium RP oraz treści obraźliwych i niekulturalnych. |
Czy nadanie mi rangi kastrat i umieszczenie w tej randze tego nie śmiesznego obrazka to nie są treści obraźliwe?
|
|
Powrót do góry |
|
|
~zychu
Mistrz
Wysłany: Sob 10:18, 29 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
ile temu pisałeś do admina fora.pl ?
na pewno odpiszę - tylko odpisuje na prawdę bardzo długo
|
|
Powrót do góry |
|
|
liberalis
Nowicjusz
|
Wysłany: Sob 14:16, 29 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
Zychukp1 napisał: | ile temu pisałeś do admina fora.pl ?
na pewno odpiszę - tylko odpisuje na prawdę bardzo długo |
Pare tygodni temu.
Ale pisałem przez to smieszne urzadzenie do wysyłania emaili http://www.fora.pl/?plik=kontaktnie wiem czy w ogóle cos sie wysłało.
|
|
Powrót do góry |
|
|
fredek marszczynoga
Taki se gostek
|
Wysłany: Nie 4:27, 06 Sie 2006 Temat postu: |
|
|
poniewaz zostalem wywolany do tablicy informuje ze:
-> powyzsze forum od momentu jego powstania jest forma satyry na zachowania okreslonych osob (w tym rowniez autora tego tematu)
-> autor tematu wczesniej uczestniczacy w tej satyrze jako glowny satyryk i przesmiewca z racji swojego skandalicznego zachowania zostal pozbawiony wszelkich funkcji a po zabanowaniu go na kilku innych forach z przesmiewcy stal sie w swoich oczach ...ofiara
-> informacje ktore podaje autor tego tematu o rzekomym ujawnieniu danych osobowych jest nieprawdziwe wobec faktu....pojawienia sie w internecie powyzszych danych duzo wczesniej zanim powstalo forum FTS - dane te byly i sa ogolnodostepne, wiec nie ma tutaj mowy o ujawnianiu jakichkolwiek danych osobowych - o czym autor tematu wiedzial dobrze i zostal o tym wczesniej poinformowany.
-> autor tematu notorycznie w swoich wypowiedziach na forum FTS obraza innych userow i kilkukrotnie zostal za to upomniany czego reakcja jest wlasnie jego powyzsza skarga w formie bezpodstawnego donosu oraz klamliwego i niezgodnego z prawda oczerniania forum FTS
-> to ze do tej pory autor ma mozliwosc pisania i wypowiadania sie na forum FTS-u jest wylacznie oznaka braku jakiejkolwiek dyskryminacji piszacych na nim
-> ogolnie zachowanie autora tego tematu jest dziecinne i conajmniej niesmacze
Pozdrawiam
p.s.
liberalis napisał: | Administrator nadał mi rangę „Kastrat” i w tej randze umieścił ten nie śmieszny i zboczony obrazek.
|
zapomniales dodac tylko, ze wczesniej szczyciles sie ranga Honorowego Tyracza (nadawana za zaslugi w tyraniu Stefana vel Sobieskiego) ..a za swoje skandaliczne zachowanie, wyzywanie ludzi i chamskie odzywki zaliczyles kilka banow i pozbawiono ciebie tej rangi a nadano nowa, ktora jest zwykla sartyra na twoja osoba - mam nadzieje, ze z tego powodu twoja duma nie ucierpiala na tyle, ze nie mozesz spac po nocach ..ale zeby pisac klamliwe donosy? - nie sadzilem, ze mozesz tak nisko upasc ...kolejny raz sie przeliczylem.......
|
|
Powrót do góry |
|
|
liberalis
Nowicjusz
|
Wysłany: Nie 12:41, 06 Sie 2006 Temat postu: |
|
|
fredek marszczynoga napisał: | poniewaz zostalem wywolany do tablicy informuje ze:
-> powyzsze forum od momentu jego powstania jest forma satyry na zachowania okreslonych osob (w tym rowniez autora tego tematu)
|
Satyra się skończyła tam gdzie zacząłeś podawać dane osobowe Stefana. Po co podajesz jego adres? Chcesz aby go ktoś odwiedził w domu?
fredek marszczynoga napisał: |
-> autor tematu wczesniej uczestniczacy w tej satyrze jako glowny satyryk i przesmiewca z racji swojego skandalicznego zachowania zostal pozbawiony wszelkich funkcji a po zabanowaniu go na kilku innych forach z przesmiewcy stal sie w swoich oczach ...ofiara
|
Nie zabanowali mnie na żadnym forum. To ja zamknąłem swoje własne forum opanowane przez manie tyrania Stefana i przez ciebie i za to się wziąłeś za tyranie mnie. Bo już na tym moim forum się zadomowiłeś znalazłeś współtowarzyszy w tyraniu Stefana i to ciebie bardzo zabolało.
A wcześniej tez uczestniczyłem w tym tyraniu Stefana i tego nie ukrywam. Ale ty zacząłeś przeginać z udostępnianiem danych osobowych Stefana i to już nie było śmieszne.
-> informacje ktore podaje autor tego tematu o rzekomym ujawnieniu danych osobowych jest nieprawdziwe wobec faktu....pojawienia sie w internecie powyzszych danych duzo wczesniej zanim powstalo forum FTS - dane te byly i sa ogolnodostepne, wiec nie ma tutaj mowy o ujawnianiu jakichkolwiek danych osobowych - o czym autor tematu wiedzial dobrze i zostal o tym wczesniej poinformowany.
|
To ze „Stefan” Sam ujawnił swoje dane na innym forum nie upoważnia ciebie do ich ujawniania na swoim forum.
A po za tym swojego zdjęcia Stefan nigdzie nie ujawnił, dostałeś to od kogoś z jego szkoły i klasy i udostępniłeś bez jego zgody.
-> autor tematu notorycznie w swoich wypowiedziach na forum FTS obraza innych userow i kilkukrotnie zostal za to upomniany czego reakcja jest wlasnie jego powyzsza skarga w formie bezpodstawnego donosu oraz klamliwego i niezgodnego z prawda oczerniania forum FTS
|
A ty obrażasz mnie i inni „Tyracze Stefana” tez mnie obrażają. I co mam robić nadstawić drugi policzek kiedy mi dajesz rangę kastrat z tym nie śmiesznym zboczonym obrazkiem?
A donos robiłem już ponad miesiąc temu ale wtedy nie na tym forum tylko na emaila. To było zanim zamknąłem swoje forum opanowanie przez ciebie. A wiec zanim zacząłeś mnie obrażać.
-> to ze do tej pory autor ma mozliwosc pisania i wypowiadania sie na forum FTS-u jest wylacznie oznaka braku jakiejkolwiek dyskryminacji piszacych na nim
|
HA HA HA a ranga kastrat? Wiesz. Zabanowanie kogoś na swoim forum nie jest zabronione regulaminem fora.pl i konstytucją ale nadanie takiej rangi jest.
-> ogolnie zachowanie autora tego tematu jest dziecinne i conajmniej niesmacze
|
Tez nie byłoby mi do śmiechu gdyby mi ktoś przypominał o mojej takiej głupiej zabawie w tyranie 13 letniego "Stefana" w której złamałbym parę jego praw.
liberalis napisał: | Administrator nadał mi rangę „Kastrat” i w tej randze umieścił ten nie śmieszny i zboczony obrazek.
|
zapomniales dodac tylko, ze wczesniej szczyciles sie ranga Honorowego Tyracza (nadawana za zaslugi w tyraniu Stefana vel Sobieskiego) |
Tamta ranga nie łamała regulaminu fora.pl i konstytucji IIIRP.
a za swoje skandaliczne zachowanie, wyzywanie ludzi i chamskie odzywki zaliczyles kilka banow i pozbawiono ciebie tej rangi a nadano nowa |
Nie zaliczyłem żadnych banów. To ja zamknąłem swoje forum opanowanie przez ciebie
[link widoczny dla zalogowanych] i zaraz po tym zabrałeś mi moda z działu na swoim forum.
fredek marszczynoga napisał: | ktora jest zwykla sartyra na twoja osoba - mam nadzieje, ze z tego powodu twoja duma nie ucierpiala na tyle, ze nie mozesz spac po nocach |
Nie odróżniasz satyry od przestępstwa ale to ciebie nie tłumaczy. Robisz nadal swoje pomimo moich ostrzeżeń.
Udostępniasz dane osobowe Stefana czy to tez satyra? O po co komuś adres Stefana do śmiechu???
fredek marszczynoga napisał: | ale zeby pisac klamliwe donosy? - nie sadzilem, ze mozesz tak nisko upasc ...kolejny raz sie przeliczylem....... |
Wystarczy wejść na twoje forum aby przekonać się ze ja nie kłamie.
|
|
Powrót do góry |
|
|
maat
Członek mafii postowej
|
Wysłany: Nie 14:28, 06 Sie 2006 Temat postu: |
|
|
jak chcecie sie klocic to chyba nie tutaj, co?
zglos to do admina jeszcze raz - jak nie odpowie to znaczy, ze powinienes dac sobie spokoj
|
|
Powrót do góry |
|
|
fredek marszczynoga
Taki se gostek
|
Wysłany: Nie 16:03, 06 Sie 2006 Temat postu: |
|
|
w wielkim skrocie, bo dyskusja z toba nie ma najmniejszego sensu...rzucasz jadem z racji urazonej dumy i zadne argumenty i fakty nie docieraja do ciebie ..ale do tego ja i pozostale osoby majace z toba blizszy kontakt wiedza o tym juz od dawna
wiec po pierwsze...dane adresowe Stefana sa fikcyjne i powinienes o tym wiedziec (zreszta zostaly one podane przez samego zainteresowanego) - po raz kolejny przekonuje mnie to, ze masz problemy z czytaniem i logicznym zrozumieniem faktow
a po drugie ponad 10 banow na samym [link widoczny dla zalogowanych] ,bany na: http://www.politix.fora.pl , [link widoczny dla zalogowanych] forum Europa Universalis i na kilku innych swiadczy dobitnie o twoim awanturniczym charakterze, braku kultury i prostackich manierach
niezaleznie od tego ile umiescisz tutaj kolejnych klamst, twoja osoba i twoje zachowanie jest juz do tego stopnia tak niskich lotow, ze rozmowa z toba jest dla ludzi kulturalnych obelga
mala probka twoje tFUrczosci (nawet ci moj av przeszkadza ) :
zeus napisał: |
Nawet w pseudonimie masz Marsczynoga a w awatorze sie z . na ły pozaminiałes. |
koncze, wiec z toba te jalowa rozmowe ...placz dalej
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zenek Łod
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: z VRP
|
Wysłany: Nie 17:26, 06 Sie 2006 Temat postu: |
|
|
Kod: | \|||/
(o o)
,----ooO--(_)-------.
| nie karmić |
| ZEUSA! |
`--------------Ooo--`
|__|__|
|| ||
ooO Ooo | ;pp
|
|
Powrót do góry |
|
|
maat
Członek mafii postowej
|
Wysłany: Nie 20:01, 06 Sie 2006 Temat postu: |
|
|
jak piszesz to moglbys sie wysilic o chociaz odrobine sensu i powiazania z tematem...
|
|
Powrót do góry |
|
|
lukaszko82
Wymiatacz
|
Wysłany: Pon 6:25, 07 Sie 2006 Temat postu: |