Forum www.forum.fora.pl Strona Główna

www.forum.fora.pl
Nieoficjalne forum pomocy serwisu fora.pl

Ładnie proszę...:)

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum www.forum.fora.pl Strona Główna -> Pomoc i pytania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Vanja
Taki se gostek
Taki se gostek

Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 18:19, 02 Wrz 2005    Temat postu: Ładnie proszę...:)

Zwracam się z gorącą prośbą o pomoc w pewnej sprawie. Jako że pisałam już wcześniej na forum, jednak mój apel nie doczekał się odzewu, postanowiłam zatem wyłuszczyć dokładniej sprawę, licząc że uzyskam pomoc w kłopocie, który pojawił się na forum założonym w fora.pl.
Otóż mój kolega założył w Waszym serwisie forum mające służyć do porozumiewania się i przekazywania istotnych informacji pomiędzy sojusznikami z dość znanej ostatnimi czasy gry internetowej - ogame. Co jest zrozumiałe osobiście zajmował się zarządzaniem tymże forum, jako że i php nie było mu całkiem obce. Jednak do czasu... Wynikły bowiem pewne komplikacje. Otóż ów kolega w wyniku niesprzyjaącej passy w grze, postanowił opuścić sojusz wcześniej jednak założyc swój sojusz, zatem forum chciał przekazać innemu ze sojuszników. Tak się składa, że ja dowodzę temu sojuszowi zatem miano administratora ten kolega miał przekazać mi. Jak pomyślał tak zrobił ale coś nie wyszło. A okazało się to jakiś czas potem, gdyż kolega bardzo niezdecydowany zresztą postanowił wrócić i nadal grać. Pragnął się również ponownie zająć forum. I nagle się okazało, że forum nie posiada takiej osoby jak administrator bowiem, adminem niby jestem ja i takie miano wyświetla się mi pod nickiem, a tym samym nad
emblematem, jednak samo forum w dolnym pasku gdzie wyświetlane są osoby przebywające akualnie na forum pokazuje, że jestem moderatorem. A panelu administracyjnego we wskazanym miejscu nie ma. Nie zajmowałam się wcześniej forami jednak od kolegów obeznanych w temacie i po przegdystkutownaiu sprawy z owym założycielem okazało się, ze teoretycznie taka sytuacja nie powinna zaistnieć bowiem administrator zostal mi nadany z poziomu panelu, a wiec ponoć tak jak ma być.
Zamieszczam tutaj link do rozmowy z gg ktora prowadzilam z kolega mjaacym opuscic nas sojusz, a ktora zamieśćiłam kiedys na forum:
http://www.prw.fora.pl/viewtopic.php?t=34
No i link do samego problematycznego forum.
www.prw.fora.pl
Pisząc tutaj wcześniej na forum z prośbą o pomoc, spotkałam się z zarzutami, że prosząc o nadanie mi stautusu admina w moim forum ( a co chyba jezt jednynym rozwiązaniem nurtującego nas problemu) mogłabym uzyskać owy w każdym forum serwisu fora.pl. Jednak po co mi by to było? Dla mnie najważniejsze jest to własnie forum, bowiem korzystając z niego na co dzień coraz bardziej prbolematyczne staje sie poruszanie po forum które nie posiada zarządcy, bowiem krótko mówiąc robi się śmietnik.
Jeśli ponadto ktoś zada sobie troszkę trudu przejrzenia choć kilku postów na forum znajdzie i dowody, że jestem "Królową" mego sojuszu, a więc mam pełne prawo do zarządzania tymże forum.
Mam nadzieję, że wyczerpująco przedstawiłam problem i mam nadzieję, na pomyślne rozpatzrenie tejże prośby o pomoc.

Pozdrawiam
Vanja

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
po_lak
Postrach forum
Postrach forum

Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 18:30, 02 Wrz 2005    Temat postu:

Pisz do mnie na email i cierpliwe poczekaj na odpowiedź. Możemy przywrócić prawa admina założycielowi forum, dalej uzgodnicie już między sobą.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum www.forum.fora.pl Strona Główna -> Pomoc i pytania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: