|
www.forum.fora.pl Nieoficjalne forum pomocy serwisu fora.pl |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zico47
Taki se gostek

Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Pią 22:09, 15 Lut 2008 Temat postu: Kradzież forum |
|
|
Chciałbym zgłosić kradzież forum emolife.fora.pl, zostało ono skradzione mojej koleżance, mianowicie mniej więcej miesiąc temu ówczesna pani admin, Lau, założycielka tego forum musiała udzielić zastępstwo jednemu z użytkowników tego forum, gdyż musiała z przyczyn prywatnych rozstać się na pewien czas z opieką nad forum, statusu admina udzieliła ona stałemu bywalcowi, który wówczas całe dnie przesiadywał na forum, jego nick to VentoR, po jej powrocie nic nie wskazywało na zdradę, dlatego postanowiła pozostawić go na tym stanowisku, uznała że może być on lojalnym pomocnikiem w rozwijaniu tego forum, jednak nie cały tydzień temu, VentoR, zmienił dane Lau, hasło, adres e-mail oraz login oraz odebrał założycielce jej prawa do administracji, proszę o pomoc i rady z waszej strony...
Dziękuję z góry
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
~zychu
Mistrz

Wysłany: Sob 9:01, 16 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
[link widoczny dla zalogowanych]
Niech Ona pisze, nie wiem czemu robisz to za nią...
|
|
Powrót do góry |
|
 |
zico47
Taki se gostek

Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Sob 15:52, 16 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
Poprosiła mnie, żebym napisał tutaj tego posta jak znajdę czas, po za tym chcę jej pomóc, nie ma czegoś w rodzaju kopii zapasowych sprzed iluś tam na przykład dni, którą fora.pl mogłaby przywrócić?
~zychu napisał: | fora@fora.pl
Niech Ona pisze, nie wiem czemu robisz to za nią... |
dzięki, napisałem, ale odpowiedzi, chyba zbyt szybko nie mogę się spodziewać
Ostatnio zmieniony przez zico47 dnia Sob 15:54, 16 Lut 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|