Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Klakier
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Nie 18:25, 18 Wrz 2011 Temat postu: Kilka pytań odnośnie zmiany postów |
|
|
Witam. Mam nadzieję, że piszę w odpowiednim miejscu.
Zastanawiam się, czy jeśli mam konto na pewnym forum i edytuję posty, to administrator ma prawo przywrócić ich poprzednią wersję? Czy on w ogóle widzi poprzednią wersję?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
mondry
Maniak postów
Wysłany: Nie 18:37, 18 Wrz 2011 Temat postu: Re: Kilka pytań odnośnie zmiany postów |
|
|
Klakier napisał: |
Zastanawiam się, czy jeśli mam konto na pewnym forum i edytuję posty, to administrator ma prawo przywrócić ich poprzednią wersję? Czy on w ogóle widzi poprzednią wersję? |
Nie wiem czy administrator ma prawo przywracać poprzednie wersje postów. Chyba tak. Administrator gdyby chciał, to mógłby uniemożliwić całkowicie edytowanie postów.
Jeśli chodzi o drugą część pytania.
Administrator nie widzi poprzednich wersji zmienionych (edytowanych) postów.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Nie 18:42, 18 Wrz 2011 Temat postu: |
|
|
Jeśli edytujesz post w celu poprawienia treści to ok. Ale jeśli zmieniasz bo np. "fochnełaś" się na forum (użytkowników lub moderujących) i robisz na złość to jest to postrzegane jako łamanie netykiety i za to powinnaś od razu zostać zablokowana na takim forum. To co zrobi zależy od admina.
Jeśli się zabezpieczył i skopiował treść posta to może go przywrócić.
Ostatnio zmieniony przez Dr.Kidler dnia Nie 19:06, 18 Wrz 2011, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Klakier
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Nie 18:54, 18 Wrz 2011 Temat postu: |
|
|
Zmieniam, ponieważ w założeniu miałam być tam osobą anonimową. Tzn. znajomi mieli nie wiedzieć, że mam tam konto. Niestety sprawa trochę się skomplikowała i nie chcę, by znający mnie ludzie czytali pewne posty.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Nie 19:02, 18 Wrz 2011 Temat postu: |
|
|
To teraz wpadłaś na to by być anonimowa? Jeśli nikogo ze znajomych nie informowałaś że jesteś na forum to nie powinnaś się obawiać. Bo że trafią na to forum szanse są raczej niewielkie.
Chcąc być fer napisz do administracji forum i opisz sprawę. Może razem ustalicie co można i jak edytować nie narażając na niszczenie sensu tematów i postów. Ty zyskasz i Cię nie wywalą, a forum nie straci.
|
|
Powrót do góry |
|
|