Karpaj
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5
Wysłany: Wto 17:26, 21 Wrz 2010 Temat postu: Kilka pytań:) Nie głupich - potrzeba doświadczonych. |
|
|
Witam!
Zrobiłem forum bla bla bla itd.
Wszystko z podstaw ogarniam, więc kilka zaawansowanych pytań. Ponumeruję wszystkie, żeby odpowiedzi były czytelniejsze
Aa i jeszcze... Proszę nie pisać "szukaj w faq" lub "google nie gryzie" gdyż faq przeglądałem 2h, a w googlach jeszcze dłużej
1. Zmiana wielkości nicku osoby przy poście...
Widzisz post, patrzysz na lewo i widzisz czyjś nick... I pytanko, jak go pogrubić + powiększyć trochę?
2. Rejestracja...
Podczas rejestracji na każdym z fur "fora.pl" jest problem przy kodzie potwierdzającym... Jak zmienić taki kod? Tutaj poprosił bym dokładne tłumaczenie, gdyż nie ogarniam skryptów...
3. Obrazek nad kategoriami...
Na niektórych forach, w phpbb przema u góry widać , poniżej panelu(menu) jest coś napisane/wklejone a dopiero następnie kategorie i subfora/fora... jak zrobić taki napis/zdjęcie?
Przykład hsproject.pl(nie mogłem dać linku, ze względu na 24h od rejestracji) - chodzi mi tutaj o te servery + sponsorów
A swoją drogą polecam te servery CS
4. Da się zmienić miejsce loga strony?
5. Tutaj banalne pytanie, wiem że jest gdzieś w faq, ale szukałem czegoś innego, i liczę na to że poświęcicie 30sekund żęby napisać...
Jak zrobić kolorowe/migające nazwy Kategorii/forum/subforum?
6. Jak wyłączyć blokadę, aby przed 24h od rejestracji można było dawać linki?
Z góry dzięki za wszelkie porady
Karpaj
Post został pochwalony 0 razy
|
|