Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
SylwesterW
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 17:40, 05 Paź 2010 Temat postu: jestem adminem-zbanowałem się ! |
|
|
Wiem, ze to glupie. Ale dziś chcialem sprawdzić czy da rade ustawić czas na jaki mozna kogos zbanowac...no i chcialem sprobowac na sobie...Jedno klikniecie i zbanowalo mnie od razu, nie bylo pytania o potwierdzenie ani nic... Jestem jedynym adminem tego forum...co teraz musze zrobic? Da sie w ogóle coś zrobic?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Parow
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Wto 18:26, 05 Paź 2010 Temat postu: |
|
|
Po co się banujesz (dla próby) jak nie masz drugiego admina? Teraz musisz czekać. (aż zostaniesz odbanowany). Jak główny admin się sam zbanuje to raczej nic nie zrobisz...
|
|
Powrót do góry |
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Wto 20:01, 05 Paź 2010 Temat postu: Re: jestem adminem-zbanowałem się ! |
|
|
SylwesterW napisał: | Jestem jedynym adminem tego forum...co teraz musze zrobic? Da sie w ogóle coś zrobic? |
Pisz bezpośrednio do adminów fora.pl - skorzystaj z formularza kontaktowego lub wyślij wiadomość na [link widoczny dla zalogowanych]. Opisz całą sprawę, ale bez rozwodzenia się, że "niechcący coś zrobiłeś". Dodatkowo powinieneś mieć możliwość udowodnienia, że jesteś założycielem swojego forum, poprzez przesłanie wiadomości, którą otrzymałeś przy zakładaniu.
|
|
Powrót do góry |
|
|