Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Nek
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5
Wysłany: Wto 13:15, 17 Mar 2009 Temat postu: JAKIE?? |
|
|
pomóżcie! jaki najlepszy temat na forum???!!!! PROSZĘ MÓWCIE (nie mam pomysłu )
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
BASF
Moderator
Wysłany: Wto 16:47, 17 Mar 2009 Temat postu: |
|
|
Człowieku nie kompromituj się. Widzę z obserwacji, że na siłę chcesz założyć forum.
Nie masz pomysłu to zapomnij o tym może w przyszłości Ci coś przyjdzie do głowy albo dorośniesz i zaczniesz się czymś interesować.
Myślisz, że Ci ktoś na tacy poda temat?
Forum zakładasz o czymś w czym jesteś na serio nie do zagięcia. Już Ci to z resztą gdzieś pisałem.
|
|
Powrót do góry |
|
|
cyfilis
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 2/5 Skąd: [url]www.humor.fora.pl[/url] Płeć:
|
Wysłany: Wto 19:25, 17 Mar 2009 Temat postu: |
|
|
Basf spokojnie chlopak sie zdenerowal narobil duzo for ale ku jego zdziwieniu ludzie masowo sie na nich nie rejestruja wiec napisal bo moze jak mu powiemy to ludzie sami przyjda
A co do pytania to
1.napisz co lubisz
2.jak zakladasz forum nawet jesli juz podobnych jest duzo to nie licz ze po nawet miesiacu bedziesz mial 20 userów
3.jak ci sie juz nie chce robic jednego forum to zastanów sie czy wogole chcesz jakie kolwiek robic
4.chyba wszyscy oprocz ciebie przy zakladaniu swojego forum uzyli google.pl dla wielu magiczne i zobaczyli czy nie ma for o tematyce ktorej chca zakladac a to najwazniejsze ale oczywiscie jesli beda mozna zakladac ale trzeba chciec bo w przeciwnym razie szkoda pracy
NAPISZ CO CIE INTERESUJE TO CI POMOGE I NA FORUM I PRZY WYBIERANIU TEMATU BO NIE CHCE ZEBYS SIE ZALAMAL
|
|
Powrót do góry |
|
|
BASF
Moderator
Wysłany: Wto 19:50, 17 Mar 2009 Temat postu: |
|
|
cyfilis napisał: | Basf spokojnie chlopak sie zdenerowal narobil duzo for ale ku jego zdziwieniu ludzie masowo sie na nich nie rejestruja wiec napisal bo moze jak mu powiemy to ludzie sami przyjda |
Ależ ja jestem nadzwyczaj spokojny;)
|
|
Powrót do góry |
|
|