Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
slaavo
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Czw 1:41, 24 Lis 2005 Temat postu: jak dodac i zminic moderatora ??? |
|
|
Potrzebuje pomocy w takim temacie <<jak dodac i zminic moderatora ???>>. niestety nie moge tego znales.
z góry dziękuje za pomoc
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
maggie m
Członek mafii postowej
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: 3city
|
Wysłany: Czw 7:30, 24 Lis 2005 Temat postu: |
|
|
wchodzisz w panel admina, tam masz takie hasło po lewej stronie na dole rangi. dodajesz tam range moderator i zaznaczasz tam range specjalną. teraz wchodzisz w zarzadzsnie uzytykwonikami , wybierasz tego uzytykownika którego chcesz awansowac i na dole w jego profilu maszel panel administartora - i tam masz mozliwosc zmienienia mu tej rangi. Nastepnie wchodzisz w zezwolenia dla uzytkownikow i tam ustawiasz jakiego tematu moderatorem on ma byc
powodzenia
pozdrówki
|
|
Powrót do góry |
|
|
slaavo
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Czw 14:58, 24 Lis 2005 Temat postu: |
|
|
wszystko poszlo bez zadnych problemow dokladny opis wystarczyl dla tafiego zielonego typka jak ja.
pozdrawiam
|
|
Powrót do góry |
|
|
P.I.O.T.R.E.K.
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 19:05, 27 Lis 2005 Temat postu: |
|
|
maggie m napisał: | wchodzisz w panel admina, tam masz takie hasło po lewej stronie na dole rangi. dodajesz tam range moderator i zaznaczasz tam range specjalną. teraz wchodzisz w zarzadzsnie uzytykwonikami , wybierasz tego uzytykownika którego chcesz awansowac i na dole w jego profilu maszel panel administartora - i tam masz mozliwosc zmienienia mu tej rangi. Nastepnie wchodzisz w zezwolenia dla uzytkownikow i tam ustawiasz jakiego tematu moderatorem on ma byc
|
Ja zrobiłem tak i przy końcu jak wybieram w jakich działach ma być moderatorem i potem na Wyślij to nic się nie dzieje ?? Co robić ??
|
|
Powrót do góry |
|
|
John Rambo
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 23:25, 27 Lis 2005 Temat postu: |
|
|
Witam.
Przppraszam że odświeżam ale dodając rangę specjalną mod ma prawo dodawać działy, banować etc.
A dokładnie tego tematu szukałem.
|
|
Powrót do góry |
|
|
maggie m
Członek mafii postowej
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: 3city
|
Wysłany: Nie 23:46, 27 Lis 2005 Temat postu: |
|
|
działy moze dodac tylko admin - to znaczy jesli przez działy masz na mysli te ze strony głownej - a banowac tez moze tylko admin... Moderator moze edytowac/usuwa/przenosic/itp posty ... a i moze sprawdzac IP userów,.... Od reszty jest admin
|
|
Powrót do góry |
|
|