Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Sob 20:21, 15 Paź 2005 Temat postu: Jak dac komuś Moda? |
|
|
Jak dac komus moda i dodac inne odznaczenia inne niz mod admin, bo chcialbym dodac jeszcze staly klijent
vip. itd. itp.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
$Mody$
Aktywny amator
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 5/5
|
Wysłany: Sob 20:47, 15 Paź 2005 Temat postu: |
|
|
moda dodajesz tak paneladm/zezwolenia i szukasz usera po nicku
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob 21:02, 15 Paź 2005 Temat postu: |
|
|
kontynuuje problem. chce nadać rangę specjalną-wchodzę w zarządzanie użytkownikami,wybieram sobie użytkownika i pojawia mi się kilka podokienek - i,informacje profilu,[...],specjalne pole administratora i tam jest cos takeigo jak nazwa rangi-wybieram range (dajmy na to moderator) i klikam wyslij...ale.i tu jest problem. w oknie 'informacje rejstracji' jako użytkownik jestem wpisany ja,mail jest wybranego przeze mnie użytkownika,hasło też jego (bo moje to nie jest...) i nie mogę nadać tej rangi bo system chce zmienić moje hasło... co zrobić żeby tą rangę nadac?
|
|
Powrót do góry |
|
|
$Mody$
Aktywny amator
Ostrzeżeń: 5/5
|
Wysłany: Nie 7:22, 16 Paź 2005 Temat postu: |
|
|
Panel admin/Uzytkownicy/zezwolenia/wpisujesz nick tego uzytkownika co chcesz i wybierasz modretator
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie 10:01, 16 Paź 2005 Temat postu: |
|
|
nie o to mi chodzi....potem wkleje odpowiednie screeny ;]
|
|
Powrót do góry |
|
|
GoRo
Wymiatacz
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: 127.0.0.1 Płeć:
|
Wysłany: Nie 10:16, 16 Paź 2005 Temat postu: |
|
|
simon napisał: | kontynuuje problem. chce nadać rangę specjalną-wchodzę w zarządzanie użytkownikami,wybieram sobie użytkownika i pojawia mi się kilka podokienek - i,informacje profilu,[...],specjalne pole administratora i tam jest cos takeigo jak nazwa rangi-wybieram range (dajmy na to moderator) i klikam wyslij...ale.i tu jest problem. w oknie 'informacje rejstracji' jako użytkownik jestem wpisany ja,mail jest wybranego przeze mnie użytkownika,hasło też jego (bo moje to nie jest...) i nie mogę nadać tej rangi bo system chce zmienić moje hasło... co zrobić żeby tą rangę nadac? |
Tak się dzieje na Fire Foxie.Poprostu musisz wpisać znowu nicka usera któremu zmieniasz rangę i wykasować tegwiazdki przy haśle.I dopiero potem dajesz wyślij.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vladimir
Amator postów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: z nienacka :)
|
Wysłany: Nie 10:39, 16 Paź 2005 Temat postu: |
|
|
panie adminie/moderatorze prosze zamknac
|
|
Powrót do góry |
|
|
BennY
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Nie 10:48, 16 Paź 2005 Temat postu: |
|
|
Vladimir napisał: | panie adminie/moderatorze prosze zamknac |
słuchaj, admin i moderator wie które tematy zamknąć i nie pisz tak w wszystkich tematach, nabijasz tak tylko sobie posty
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie 13:20, 16 Paź 2005 Temat postu: |
|
|
GoRo napisał: |
simon napisał: | kontynuuje problem. chce nadać rangę specjalną-wchodzę w zarządzanie użytkownikami,wybieram sobie użytkownika i pojawia mi się kilka podokienek - i,informacje profilu,[...],specjalne pole administratora i tam jest cos takeigo jak nazwa rangi-wybieram range (dajmy na to moderator) i klikam wyslij...ale.i tu jest problem. w oknie 'informacje rejstracji' jako użytkownik jestem wpisany ja,mail jest wybranego przeze mnie użytkownika,hasło też jego (bo moje to nie jest...) i nie mogę nadać tej rangi bo system chce zmienić moje hasło... co zrobić żeby tą rangę nadac? |
Tak się dzieje na Fire Foxie.Poprostu musisz wpisać znowu nicka usera któremu zmieniasz rangę i wykasować tegwiazdki przy haśle.I dopiero potem dajesz wyślij. |
widać że swój chop! GieKSa rządzi
dziękówa!
|
|
Powrót do góry |
|
|