Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
arturkowski
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Pon 1:20, 06 Lip 2009 Temat postu: Ikonki sygnalizujące nowe posty |
|
|
Przy każdym temacie jest ikonka sygnalizująca czy pojawiły się nowe posty od ostatniej wizyty. Użytkownik zgłosił mi taki objaw:
Cytat: | Mhm trochę forum mi wariuje wszystko mruga jak nie przeczytane, a nowych postów brak ;x |
Proszę o pomoc, z czego to może wynikać i jak temu zapobiegać.
Z góry dziękuję
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
prezes68a
Taki se gostek
|
Wysłany: Pon 7:51, 06 Lip 2009 Temat postu: |
|
|
Mam ten sam problem co zacytowany użytkownik. Po zalogowaniu się na forum wszystkie ikonki pokazują nowe posty, choć ich nie ma. Klikanie na opcję "oznacz wszystkie fora jako przeczytane" nie przynosi efektu. Dodatkowo data wyświetlana na forum to listopad 2008.
Usterka wystąpiła już drugi raz od momentu dodania przez redakcję fora.pl naprawiarki i jej użycia. Za pierwszym razem zgłosiłem ten fakt redakcji fora.pl i po upływie kilku godzin usterka zniknęła. Nie wiem jednak czy zniknęła samoczynnie, czy też została usunięta przez redakcję, gdyż nie dostałem żadnej odpowiedzi.
Czy ktoś może pomóc w tej sprawie?
PS. Po wysłaniu opisu problemu do redakcji fora.pl za pomocą formularza błędu, usterka ustępuje. Dostałem e-mail od redakcji fora.pl , że było to spowodowane błędnym działaniem zegara na jednym z serwerów
Post został pochwalony 1 raz
Ostatnio zmieniony przez prezes68a dnia Pon 9:49, 06 Lip 2009, w całości zmieniany 2 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
arturkowski
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Wto 0:14, 07 Lip 2009 Temat postu: |
|
|
Prezesowi dziękuję za podpowiedź, na szczęście nie musiałem skorzystać z maila do redakcji, gdyż problem zniknął tak samo niespodziewanie jak się pojawił 0_o.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|