Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Hondo
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 15:45, 03 Kwi 2007 Temat postu: Grupy |
|
|
Chce utworzyć grupę o nazwie Lima Company . Nie wiem czy w polu moderatora dać siebie czy kolege , nie wiem jak dodac członków do tej grupy oraz nie weim jak zrobic aby grupa ta była koloru czerwonego . Jestem początkujący prosze o łatwą i szczegółową instrukcję.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
kocik13
Maniak postów
|
Wysłany: Wto 16:23, 03 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
Dajesz panel administracyjny masz zakładkę grupy klikasz zarządzaj a następnie utwórz nową grupę. Wypełniasz pole nazwa grupy opis grupy nie musi być ale jak chcesz to daj
moderator grupy to jakby kto ma być głównym adminem danej grupy jeśli chcesz być nim ty to wpisujesz swój nick jeśli nie to czyiś inny status grupy jeśli dasz otwarta to każdy będzie mógł złożyć podanie do przyłączenia go do danej grupy jeśli zamknięta t tylko moderator grupy będzie mógł dodawać nowych użytkowników do niej a ukryto to nikt jej nie będzie widział poza jej członkami. Jeśli chcesz dodać członka do grupy to ty musisz być jej moderatorem. Jeśli jesteś klikasz w lewym górnym rogu forum zakładke grupy wybierasz odpowiednią grupę i dajesz zobacz informacje później
w miejsce zaznaczone wpisujesz nic tego co go chcesz dodać i klikasz dodaj użytkownika
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hondo
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 20:33, 03 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
a jak nadac kolor grupie ???
|
|
Powrót do góry |
|
|
Eisenhower_
Prawa ręka mafii
|
Wysłany: Wto 21:13, 03 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
Hondo napisał: | a jak nadac kolor grupie ??? |
<font color="kolor">NAZWA GRUPY</font>
pamietaj ze w polu kolor nalezy wpisac nazwe koloru po angielsku lub znacznik z tabeli kolorow RGB
|
|
Powrót do góry |
|
|