Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
matthias
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: krk
|
Wysłany: Sob 16:24, 20 Maj 2006 Temat postu: grupy |
|
|
stworzylem grupe i mam pytaniej jak do niej dolaczyc osoby
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Dj_ToMa
Lewa ręka mafii
|
Wysłany: Sob 17:12, 20 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
Jako moderator grupy, bądź admin możesz dodawać członków w ten sposób:
Na stronie głównej, na górze masz FAQ Szukaj, itp, itd . Są tam także 'Grupy', wchodzisz w grupy, wybierasz tą, która cię interesuje, następnie na dole, wpisujesz nick, i naciskasz 'Dodaj Członka' - Gotowe.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie 13:32, 21 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
Czy grupy mogą mieć obrazek widoczny przy każdym poście każdego członka tej grupy?? albo chociaż napis że się tam należy?
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Nie 15:04, 21 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
Witam
Pobaw sie rangami.
Opis znajdziesz w tym temacie: Grupy
Pozdrawiam
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie 20:49, 21 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
Ale rangi oni już mam, ja własnie chcę mieć to i to.
A konkretnie mam moderatorów którzy wymyślili że chca mieć przydomki (zależnie od tego co reprezentują na forum) np. Nowak (moderator, mający już rangę) chcę mieć gdzieś uwidocznione, że jest w też grupie "lubiących słoneczniki"
Chyba się nie da, może macie jakiś pomysł? I nie taki żeby umiescili to u siebie w podpisach?
|
|
Powrót do góry |
|
|
Private_Arti
Gość
|
Wysłany: Nie 22:03, 21 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
.
Ostatnio zmieniony przez Private_Arti dnia Nie 15:13, 13 Paź 2013, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Nie 22:51, 21 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
KiMA napisał: | Ale rangi oni już mam, ja własnie chcę mieć to i to.
A konkretnie mam moderatorów którzy wymyślili że chca mieć przydomki (zależnie od tego co reprezentują na forum) np. Nowak (moderator, mający już rangę) chcę mieć gdzieś uwidocznione, że jest w też grupie "lubiących słoneczniki" |
Stworz range specjalna "lubiących słoneczniki" i daj obrazek moderatora. Przypisz ta range tylko Nowakowi lub innym moderatorom "lubiacym sloneczniki" Bedzie mial rnge o slonecznikach a obrazek pokaze ze jest moderatorem.
Jesli bedziesz chcial dac zwyklemu userowi podpis "lubiacy sloneczniki" stwozysz kolejna range, ale nie z obrazkiem moderatora, tylko innym lub wcale nie dasz obrazka.
Rang mozesz twozyc ile chcesz. Nawet jesli miala byc jedna ranga tylko dla jednego moderatora. Innemu tworzysz kolejna. Trzeba tylko pomyslec troszeczke jakie stworzyc.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon 15:23, 22 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
w sumie już jakiś pomysł Dr.Kidler
Do Private_Arti: Na płatnym serwerze neostrady (ma super transfer, i żadnych ograniczeń dziennych czy miesiącznych ) + wykupiona domena w home.pl; ale planuję kupić większy serwer od alpha.pl, bo jednak neostrada to tylko 100 MB i bez MySQl.
|
|
Powrót do góry |
|
|