Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ursus
Nowicjusz
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Sob 17:04, 28 Sty 2006 Temat postu: Groźby |
|
|
Jakiś gość (specjalnie nie pisze tego dużymi literami) non stop pisze na moim forum posty typu:"ty h** i k***" albo "hkggjkghkghgfkj". W dodatku grozi mi ze ma kumpla w fora.pl i ze jak go poprosi to pozegnam sie z moim forum. Domyslam sie ze koles ma bujna wyobraznie. Ale po co ma mi pisac takie rzeczy. Pomózcie. Co mam z tym zrobic??
Pozdrawiam!!!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
DJ Spox ;)
Boss mafii postowej
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Z MIASTA
|
Wysłany: Sob 17:09, 28 Sty 2006 Temat postu: |
|
|
Zbanuj go PA/Użytkownicy/Banicja/Użytkownik: ... dalej będziesz wiedział.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ursus
Nowicjusz
|
Wysłany: Sob 17:18, 28 Sty 2006 Temat postu: |
|
|
Dzięki, ale on nie jest zarejestrowany więc muszę chyba zbanować go używając numeru IP. Co się stanie jeżeli z tego samego zbanowanego IP będzie chciał wejść na moje forum???
|
|
Powrót do góry |
|
|
INIM
Członek mafii postowej
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: Racibórz
|
Wysłany: Sob 17:26, 28 Sty 2006 Temat postu: |
|
|
Ursus napisał: | Dzięki, ale on nie jest zarejestrowany więc muszę chyba zbanować go używając numeru IP. Co się stanie jeżeli z tego samego zbanowanego IP będzie chciał wejść na moje forum??? |
To zablokuj jesgo IP
|
|
Powrót do góry |
|
|
Koszmarny Anonim
Amator postów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Nightmare City
|
Wysłany: Sob 17:31, 28 Sty 2006 Temat postu: |
|
|
A co jak będzie mieć zmienne? Pomyślałeś?
|
|
Powrót do góry |
|
|
barcio92
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Toruń
|
Wysłany: Sob 17:43, 28 Sty 2006 Temat postu: |
|
|
Zórb tak : PA/ZEZWOLENIA/potem wybierz jakieś forum i zrób żeby tylko zarejestrowani pisali a jak sie zarejestruje to go zbanuj po IP
|
|
Powrót do góry |
|
|
Loniu
Członek mafii postowej
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: z pokoju =]
|
Wysłany: Sob 17:56, 28 Sty 2006 Temat postu: |
|
|
Jezeli ten GOSC napisze jeszcze raz posta, to klikni na obrazek IP i zobacz czy wy wyswietlonej stronie pokazal sie tylko on czy jacys inni uzytkownicy tez. Jezeli bedzie tylko on to go zbanuj (jezeli ma zmienne IP np. neostrade to wpisz tak . A jezeli beda rowniez inni uzytkownicy to nie bo zbanujesz tez i innych(wtedy oznacza ze ma siec). Wtedy zrob wszytkie dzialy dla Zarejestrowanych. Gdy on sie zarejestruje zbanuj jego adres e-mail chyba nie bedzie zakladal co chcwila nowe. Lub banuj jego nazyw uzytkowników lub usuwaj jego login
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ursus
Nowicjusz
|
Wysłany: Sob 19:42, 28 Sty 2006 Temat postu: |
|
|
Dzięki Loniu za pomoc i wszystkim innym też dziękuję. Właśnie napisał mi, że jego kumpel z fora.pl jutro usuwa moje forum Nie wiem co zrobić. Zastanawiam sięczy w fora.pl istnieje swego rodzaju protekcja? Ale dzięki będę próbował jak mi nie usuną forum. A jak usuną to zrobie nowe
A jeśli chodzi o zablokowanie dla niezarejestrowanych to już to zrobiłem własnie. Mam nadzieje, że to tylko głupie żarty
|
|
Powrót do góry |
|
|
Loniu
Członek mafii postowej
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: z pokoju =]
|
Wysłany: Sob 20:11, 28 Sty 2006 Temat postu: |
|
|
Jestem przekonany na 1000% ze nikt ci forum nie usunie. Chyba ze ten gosc bedzie znal twoje haslo to usunie twoje tematy kategorie itp. Ale na 1000% nie forum ! Jak cie tak starszy to napisz: Bardzis ie ciesze z tego powodu. Napewno jezeli tam nic niemasz obrazliwego nikt nic ci nie usunie.. Bo jedynie po_lak moze ci usunac forum, ale tez nie odrazu najpier da ci ostrzezenie ze masz to i to usunac jezeli jest cos niezgodnego z regulaminem regulamin na www.fora.pl
Czyli wychodzi ze:
- nikt ci forum nie usunie
- ten gosc to pewnie jakis zazdrosnik i co zazdrosci ze masz forum
-jedyna osoba ktora moze usuwac fora to po_lak ale tak jak pisze w regulaminie ze najpier da ostzrezenie =]
Wiec ziomeq nie przejmuj sie ze tak powiem "kretynami"
Pozdro 4 you
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ursus
Nowicjusz
|
Wysłany: Sob 20:23, 28 Sty 2006 Temat postu: |
|
|
Dzięki za pocieszenie!!! Cieszę się z tego powodu. Co do hasła to już zmieniałem pare razy i patrzyłem czy ktoś czasami nie zrobił z siebie drugiego admina na moim forum. A jeśli gościu taki zazdrośnik to niech sobie sam założy forum Przecież każdy może jak choć trochę myśli. Jeszcze raz dzięki i cieszę się, że zajrzałeś na moje forum i zostawiłeś ślad w postaci reklamy swojego forum - ale dzięki bo po to mam ten dział!
Pozdrawiam!!!
|
|
Powrót do góry |
|
|
DJ Spox ;)
Boss mafii postowej
|
Wysłany: Sob 20:24, 28 Sty 2006 Temat postu: |
|
|
Ursus napisał: | Dzięki za pocieszenie!!! Cieszę się z tego powodu. Co do hasła to już zmieniałem pare razy i patrzyłem czy ktoś czasami nie zrobił z siebie drugiego admina na moim forum. A jeśli gościu taki zazdrośnik to niech sobie sam założy forum Przecież każdy może jak choć trochę myśli. Jeszcze raz dzięki i cieszę się, że zajrzałeś na moje forum i zostawiłeś ślad w postaci reklamy swojego forum - ale dzięki bo po to mam ten dział!
Pozdrawiam!!! |
Tak, masz rację, ale są ludzie i parapety niestety.
|
|
Powrót do góry |
|
|
prezes01
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Nowy Sącz
|
Wysłany: Sob 21:45, 28 Sty 2006 Temat postu: |
|
|
Jak można sprawdzić kto korzysta z danego IP. W PA po kliknięciu w adres IP pojawia miś jakaś strona w której wpisany jest adres IP, co można dam wyczaić ?
|
|
Powrót do góry |
|
|
DJ Spox ;)
Boss mafii postowej
|
Wysłany: Sob 21:52, 28 Sty 2006 Temat postu: |
|
|
prezes01 napisał: | Jak można sprawdzić kto korzysta z danego IP. |
To czy można zależy od rodzaju i dostawcy łącza internetowego. Często nie można bo jakieś 80% osób korzystających i internetu ma neostradę TP.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ursus
Nowicjusz
|
Wysłany: Nie 13:16, 29 Sty 2006 Temat postu: |
|
|
Mamy już "jutro" i jakoś nie pożegnałem się ze swoim forum Cieszę się bardzo. Zablokowałem tak jak podpowiadaliście mi, że posty piszą tylko zarejestrowani. Dzięki jeszcze raz. Tylko nie wiem czy jak ktoś wejdzie i zobaczy ze nic nie moze napisać ani odpowiedziec (ale taki ktoś normalny) to pojdzie szybko z mojego forum. Co prawda umiesciłem informacje, że trzeba sie zarejestrowac zeby cos pisac. Pożyjemy zobaczymy.
Dzięki i pozdrawiam!
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tathel
Taki se gostek
|
Wysłany: Nie 14:00, 29 Sty 2006 Temat postu: |
|
|
Takie metody zastraszania są dosyc popularne, na nieszczęście .
Nie mniej jednak powinieneś sprawdzic czy na Twoim forum nie znajdują się jakieś wulgaryzmy, a jeśli się znajdują to wprowadź cenzurę w PA .
Lecz jeśli nie łamiesz żadnego punktu regulaminu to nie powinieneś się zamartwiac .
Powodzenia .
|
|
Powrót do góry |
|
|