Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pytania
Amator postów
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 2/5
|
Wysłany: Śro 16:45, 29 Lis 2006 Temat postu: [goście] podwójna ilość |
|
|
Ostatni przyjżałem się dokładnie pewnemu zjawisku. Otóż na stronie głównej forum jest napisane ze jest 2 gosci. Potem wchodze do PA i jest 4 gosci. I potem znowy wracam na str glowna i jest nadal 2 gosci. Mialem juz taka sytuacje pare razy.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Kasia_P
Wymiatacz
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: Poznań
|
Wysłany: Śro 16:47, 29 Lis 2006 Temat postu: Re: Dwa razy więcej gości w PA ?? |
|
|
pytania napisał: | Ostatni przyjżałem się dokładnie pewnemu zjawisku. Otóż na stronie głównej forum jest napisane ze jest 2 gosci. Potem wchodze do PA i jest 4 gosci. I potem znowy wracam na str glowna i jest nadal 2 gosci. Mialem juz taka sytuacje pare razy. |
Często goście na forum to roboty z google, które się pojawiają i znikają. Nie masz większych zmartwień?
|
|
Powrót do góry |
|
|
~zychu
Mistrz
Wysłany: Śro 16:47, 29 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
i?
to jest błąd phpBB i nic się z tym nie zrobi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
pytania
Amator postów
Ostrzeżeń: 2/5
|
Wysłany: Śro 16:51, 29 Lis 2006 Temat postu: Re: Dwa razy więcej gości w PA ?? |
|
|
Kasia_P napisał: |
pytania napisał: | Ostatni przyjżałem się dokładnie pewnemu zjawisku. Otóż na stronie głównej forum jest napisane ze jest 2 gosci. Potem wchodze do PA i jest 4 gosci. I potem znowy wracam na str glowna i jest nadal 2 gosci. Mialem juz taka sytuacje pare razy. |
Często goście na forum to roboty z google, które się pojawiają i znikają. Nie masz większych zmartwień? |
Mam inne zmartwienia, a to po prostu ludzka ciekawość
P.S. Gratuluję moda. Szczerze, to już dawno się tego spodziewałem
|
|
Powrót do góry |
|
|