Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
silesia
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 14:26, 09 Cze 2008 Temat postu: GDZIE ZNAJDUJE SIE ARCHIWUM NA MOIM FORUM? |
|
|
jak moge sprawdzic kto sie znajdowal danego dnia na moim forum? chodzi mi glownie o nazwe użytkownika i adres IP!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Pon 14:41, 09 Cze 2008 Temat postu: Re: GDZIE ZNAJDUJE SIE ARCHIWUM NA MOIM FORUM? |
|
|
silesia napisał: | jak moge sprawdzic kto sie znajdowal danego dnia na moim forum? chodzi mi glownie o nazwę użytkownika i adres IP! | Kiedy ostatnio się logował na forum sprawdzisz w profilu danej osoby. Niestety Nie ma tam ostatniego IP. IP możesz zobaczyć tylko gdy ta osoba napisała post lub jest w danej chwili na forum.
|
|
Powrót do góry |
|
|
cleXter
Wymiatacz
Wysłany: Pon 16:20, 09 Cze 2008 Temat postu: Re: GDZIE ZNAJDUJE SIE ARCHIWUM NA MOIM FORUM? |
|
|
Dr.Kidler napisał: | IP możesz zobaczyć tylko gdy ta osoba napisała post lub jest w danej chwili na forum. |
lub w profilu danego użytkownika
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Pon 16:55, 09 Cze 2008 Temat postu: Re: GDZIE ZNAJDUJE SIE ARCHIWUM NA MOIM FORUM? |
|
|
w4lk3rs napisał: |
Dr.Kidler napisał: | IP możesz zobaczyć tylko gdy ta osoba napisała post lub jest w danej chwili na forum. |
lub w profilu danego użytkownika |
Takie rzeczy to nie na fora.pl. By Przemo posiada taka modyfikacje. Ta tutaj jest niestety pozbawiona widoku ostatniego IP. Więc to co napisałem jest na chwile obecna jedynym sposobem zobaczenia IP usera
|
|
Powrót do góry |
|
|
qest43
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Pon 20:09, 16 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
gości niemorzesz sprawdzać ale możesz w panelu administracyjnym sprawdzić. Tam jest podane.
|
|
Powrót do góry |
|
|