Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasia220485
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Pią 9:14, 10 Cze 2011 Temat postu: Forum nagle zniknęło!!!! Czy ktoś je zablokował? |
|
|
Chodzi mi o forum bedewkrotcemama. Od trzech dni jest jakby wyłączone i po wpisaniu w wyszukiwarce adresu forum od razu przerzuca na coś takiego picsrv.fora.pl/blad. htm. Dodam,że jestem Administratorem tego forum i nie wyłączałam go ani nie blokowałam,nagle przestałyśmy mieć do niego dostęp i trzeba było założyć nowe...które działa. Napisałam już chyba z 7 maili do obsługi,ale cisza...Nawet się nie odezwali. Co może być przyczyną zablokowania forum?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
jkw
Administrator
|
Wysłany: Pią 12:42, 10 Cze 2011 Temat postu: |
|
|
Weszłam na adres http://www.bedewkrotcemama.fora.pl/ i jest widoczna szczątkowa pierwsza strona. Nie ma/nie widać żadnej założonej kategorii/forum, jest tylko:
Cytat: |
Nasi użytkownicy napisali 5979 wiadomości
Mamy 18 zarejestrowanych użytkowników
Ostatnio zarejestrował się Bąblinka
Na Forum jest 3 użytkowników :: 2 Zarejestrowanych, 0 Ukrytych i 1 Gość
Najwięcej użytkowników 12 było obecnych Czw 13:34, 05 Maj 2011
Zarejestrowani Użytkownicy: monia231, Negro29
|
Ten gość to oczywiście ja.
Ale komunikatu o błędzie nie ma!!
Sprawdź co masz poustawiane w PA>Fora>Zezwolenia>Wybierz forum>Tryb zaawansowany - dla KOGO i CO masz ustawione!!
Ostatnio zmieniony przez jkw dnia Pią 12:43, 10 Cze 2011, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Wujek_miecio
Aktywny amator
Ostrzeżeń: 4/5
Wysłany: Pią 13:13, 10 Cze 2011 Temat postu: |
|
|
Czesto też bywa tak ze jakiś skrypt może poblokowa dzialy jeśli jest nieprawidlowy... raz też mi sie tak zdarzyło
|
|
Powrót do góry |
|
|
kasia220485
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Pią 23:42, 10 Cze 2011 Temat postu: |
|
|
Forum zostało odblokowane jakieś dwie godziny po moim poście tutaj,więc bardzo możliwe,że jak wchodziliście,to już było aktywne :)Lecz niestety nadal nie wiem,dlaczego nie można było wejść przez trzy dni... Dziękuję za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam.
|
|
Powrót do góry |
|
|