Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kasia 22
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Śro 19:33, 04 Lip 2007 Temat postu: Forum dla wybranych |
|
|
Opcją szukaj nie znalazłam wiec otwieram nowy temat.
Chce zrobić forum dla studentów mojego wydziału będą tam dane których nie chce pokazywać ludziom z zewnątrz, ale jednocześnie nie chcę wymuszać na studentach rejestracji.
Czy da się zrobić stronę startową do forum na której będzie trzeba podać hasło ogólne (by wejść na forum)?
Czy jeśli stworze użytkownika o nazwie student i rozdam hasło na uczelni to kilka osób będzie mogło być równocześnie zalogowanych jako ten sam użytkownik?
Czy można stworzyć hasło dla grupy?
Czy macie jeszcze jakieś pomysły jakby sobie z tym problemem poradzić?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Captain
Maniak postów
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 2/5 Skąd: Z Wrocławia.
|
Wysłany: Śro 20:23, 04 Lip 2007 Temat postu: Re: Forum dla wybranych |
|
|
Kasia 22 napisał: | Opcją szukaj nie znalazłam wiec otwieram nowy temat.
Chce zrobić forum dla studentów mojego wydziału będą tam dane których nie chce pokazywać ludziom z zewnątrz, ale jednocześnie nie chcę wymuszać na studentach rejestracji. Czyli chcesz ukryć działy dla gości? PA-->Fora-->Zezwolenia-->Zezwolenai zaawansowane i se ustawiasz
Czy da się zrobić stronę startową do forum na której będzie trzeba podać hasło ogólne (by wejść na forum)? Tylko w phpbb by przemo
Czy jeśli stworze użytkownika o nazwie student i rozdam hasło na uczelni to kilka osób będzie mogło być równocześnie zalogowanych jako ten sam użytkownik? Tak
Czy można stworzyć hasło dla grupy? Nie tylko może w phpbb by przemo
Czy macie jeszcze jakieś pomysły jakby sobie z tym problemem poradzić? Jakim problemem? |
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|