Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kibicrealu1
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Sob 18:13, 20 Paź 2007 Temat postu: Dziwny problem z logowaniem użytkownika |
|
|
Użytkownik nie może zalogować się na moje forum. Dziwna sytuacja, bo jego dawne posty widać, prrofil też, ale gdy z panelu admina chcę wejść w jego ustawienia, wywala info, że nie istnieje...
Da się coś tu naprawić?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Danielos
Lewa ręka mafii
Wysłany: Sob 19:03, 20 Paź 2007 Temat postu: |
|
|
nie wiem czy to coś da chyba wątpie ale można spróbować naprawiarką. spróbuj, może usunie ci coś z forum zmieni styl i takie inne sprawki, ale może usunie ten problem chcoiaż wątpie, ale spróbować nie zaszkodzi
|
|
Powrót do góry |
|
|
harvezd
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Arrakis
|
Wysłany: Sob 21:15, 20 Paź 2007 Temat postu: |
|
|
A czy ten użytkownik ma może w nicku apostrof (')?
U mnie dzieje się coś podobnego. mam 2 użytkowników, którzy mają w nicku apostrof i żaden z nich nie może zalogować. Konta wyglądają na aktywnie - nie są ani usunięte ani zabanowane - można wejść w ich profil, ale już przy wysyłaniu PW, próbie wejścia w ustawienia profilu w panelu administracyjnym czy chociażby próbie zalogowania wyświetla, iż "Użytkownik nie istnieje". Czy to możliwe, że forum nie jest w stanie odczytać apostrofu a wymaga np zamiennika w Unicode, bądź w analogicznym systemie znaków?
|
|
Powrót do góry |
|
|
lukasz--p
Taki se gostek
|
Wysłany: Pon 17:09, 26 Lis 2007 Temat postu: |
|
|
Ja także spotkałem sie z tym problem i nie mam pojęcia jak sobie z nim poradzić. Pomocy.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Pon 17:18, 26 Lis 2007 Temat postu: |
|
|
Uzytkownikom z ` w nazwie nicka proponuje usunac ` by mogli sie logowac. Lub konta z apostrofem usunac i niech sie zarejestruja bez `
W zabron nazwy dodajcie *`* by nie mozna bylo miec nicka z ` Unika sie wtedy tego problemu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
lukasz--p
Taki se gostek
|
Wysłany: Pon 17:27, 26 Lis 2007 Temat postu: |
|
|
juz zablokowalem apostrofy tylko niestety juz on ma zalozone konto i nazwy takze nie da sie zmienic bo nie ma dojscia do nazwy wiec chyba jednak bedzie musial usunac
|
|
Powrót do góry |
|
|