|
www.forum.fora.pl Nieoficjalne forum pomocy serwisu fora.pl |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kielon
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Ławka w parku
|
Wysłany: Wto 18:26, 25 Kwi 2006 Temat postu: Data |
|
|
Mam problem na swoim forum ze zmianą daty. Ostatnio zauważyłem, że na moim forum wyświetla się godzina 18, a naprawde była godzina 20, więc wszedłem w ustawienia i zmieniłem strefę czasową na dwie godziny do przodu. Wrociłem na strone główną i nic sie nie zmieniło - godzina byla nadal 18. Spróbowałem się wylogowac i zalogowac jeszcze raz, jednak to nic nie dało. Co z tym zrobic?! Podobne problemy mam ze zmianą formatu daty nie ważne co wpisze w ustawieniach, na stronie nie zmienia się format.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Cora
Amator postów
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: Spain, Madrit
|
Wysłany: Wto 18:32, 25 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
Eh, a może by tak pomyśleć i FAQ przeczytać?
CYTUJĘ:
Czasy nie są właściwe!
Podane czasy są prawie na pewno właściwe, ale być może widzisz czasy ze strefy czasowej innej niż twoja. Jeżeli tak jest, to powinieneś zmienić ustawienia twojego profilu, wybierając strefę czasową odpowiednią dla twojego obszaru. Pamiętaj, że zmiana strefy czasowej, jak większość ustawień, może być dokonana jedynie przez użytkowników zarejestrowanych. Jeśli więc jeszcze się nie zarejestrowałeś, teraz jest dobry moment, żeby to zrobić.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
kielon
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Ławka w parku
|
Wysłany: Wto 18:35, 25 Kwi 2006 Temat postu: |