Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
BASF
Moderator
Przeczytał: 0 tematów
Wysłany: Sob 18:44, 07 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
Jak to sobie wyobrażasz, że przyjdziesz na policję i powiesz.
Przypuszczam (pewności mieć nie możesz), że hacknęli mi forum. Oni zapytają czy jest to Pana forum? Ty odpowiesz nie, forum założone w darmowym serwisie fora.pl. Wtedy skierują Cię do usługodawcy.
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez BASF dnia Sob 18:45, 07 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
cleXter
Wymiatacz
Wysłany: Sob 20:04, 07 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
Forum jest zamknięte przez Panel Admina i język zmieniony na angielski.
Policja nic tutaj nie zdziała bez logów, a logi ma tylko fora.pl. Po drugie nie jesteś właścicielem tego forum tylko właścicielem jest fora.pl. Możesz wnieść oskarżenie ale puszczą Cie z kwitkiem. Po drugie jak nawet fora.pl to zgłosi to i tak nikogo nie zaaresztują bo to jest niska szkodliwość czynu. O ile ktokolwiek Ci się tam włamał xD
|
|
Powrót do góry |
|
|
VAG
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Lódź Płeć:
|
Wysłany: Sob 20:31, 07 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
Zdaję sobie sprawę z tego ze puszczą mnie z kwitkiem...nie chodzi mi o zamknięcie kogoś kto sie tam włamał,tylko raczej chodzi o odzyskanie forum...skoro jestem tam adminem,i nie dałem nikomu chasła,to jest tylko jedna możliwość,ktoś złamał hasło,zakładając ten temat,miałem nadzieję ze ktoś bardziej doświadczony mi pomoże,podpowie to i owo...i doczekałem się,bo na odpowiedź z fora pl jakoś nie mogę się doczekać...mam nadzieję ze się doczekam,bo szkoda tego co tam było...pozdrawiam
otrzymałem odpowiedź z fora.pl Pan Krzysztof włączył forum,ale nie mogłem się zalogować,i wszystko jest tak jak było...czyli ktoś jednak włamał się na panel admina...napisałem kolejną wiadomość i czekam na odpowiedź,pozdrawiam wszystkich
Ostatnio zmieniony przez VAG dnia Nie 11:22, 08 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
cleXter
Wymiatacz
Wysłany: Nie 12:19, 08 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
Musisz być po prostu cierpliwy i czekać na odpowiedź. My nic nie poradzimy, nie zarządzamy fora.pl.
|
|
Powrót do góry |
|
|
VAG
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Lódź Płeć:
|
Wysłany: Nie 19:09, 08 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
Rozumiem...tylko jak mam zmienić hasło,skoro nie mogę się zalogować???
|
|
Powrót do góry |
|
|