Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Wto 21:35, 04 Paź 2005 Temat postu: Cos z tymi tablekami jest nie tak :/ pomocy :( |
|
|
Mianowicie naglowek Froum jest oki, ale juz naglowek Gry jesk krotszy od pozostalych i to samo dzieje sie ze wszystkimi pozostalymi naglowkami na pierwszej stronie, po kliknieciu w np gry wszystko na kolejnej podstronce jest oki ... kto mi pomoze poradzic sobie z tym fantem? wczesniej tak nie bylo, dopiero dzis sie takie jaja zaczely robic
www.prizeeweb.fora.pl
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw 9:40, 06 Paź 2005 Temat postu: |
|
|
todlatego, ze tlo forum jest zolte,a grafika na forum jest stworzona do bialego tla...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mariusz
Aktywny amator
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: Potępa
|
Wysłany: Czw 10:21, 06 Paź 2005 Temat postu: |
|
|
Też tak sądzę...A po za tym to ta grafika holernie wali po oczach(aby zobczyć to najpierw musiałem przetrzeć oczy)...
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw 10:27, 06 Paź 2005 Temat postu: |
|
|
no byc moze to ma jakies znaczenie, tylko dziwne jest to, ze wszysko wczesniej bylo ok. Dopiero kiedy przenosilam dzialy do gory tak sie zrobilo.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mariusz
Aktywny amator
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: Potępa
|
Wysłany: Czw 10:42, 06 Paź 2005 Temat postu: |
|
|
No to zaczekajmy na opinie Lukaszko82 lub po_lak...
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw 13:20, 06 Paź 2005 Temat postu: |
|
|
sprawdzilam to, niestety w kazdym kolorze jest zle, tylko w bialym pozostaje dobrze trudno bedzie tak jak jest ( kolory chce pozostawic takie poniewaz w takich tonacjach jest utrzymana moja stronka i stronka prizee.com )
dziekuje za pomoc
gdyby jednak dalo sie cos z tym zrobic to prosze o info
|
|
Powrót do góry |
|
|