Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Rafałek :D
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 15:49, 05 Gru 2006 Temat postu: [Avatary] Proszę! Czy można by pomóc? |
|
|
Mam dwa problemy. Na swoim forum ustawiłem rozmiary avatarka 9999 kb i nie moge dalej. Nie wiem czemu. A drugi problem to taki, że ustawiłem też 160x160 pikseli najwięcej i w googlach znalazłem obrazek, co pod nim pisało tak: 150x150 pikseli 7k . I jak go wziąłem do avatarka na forum pisało: Zły adres obrazka (czy coś takiego). Ale klikałem na obrazku prawym i "kopiuj adres obrazka" brałem. Proszę o pomoc.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Auril
Maniak postów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Wto 16:02, 05 Gru 2006 Temat postu: Re: [Avatary] Proszę! Czy można by pomóc? |
|
|
Rafałek napisał: | Mam dwa problemy. Na swoim forum ustawiłem rozmiary avatarka 9999 kb i nie moge |
Bo więcej po prostu nie można
Cytat: | A drugi problem to taki, że ustawiłem też 160x160 pikseli najwięcej i w googlach znalazłem obrazek, co pod nim pisało tak: 150x150 pikseli 7k . I jak go wziąłem do avatarka na forum pisało: Zły adres obrazka (czy coś takiego). Ale klikałem na obrazku prawym i "kopiuj adres obrazka" brałem. Proszę o pomoc. |
Nie "czy coś takiego". Wklej ten komunikat. Jak zły adres obrazka, to po prostu zły: nic tu niezrozumiałego. Skopiowałeś widać niedokładnie Mam tylko nadzieję, że nie próbowałeś kopiować paska adresu, tylko obrazek? xD
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rafałek :D
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 16:06, 05 Gru 2006 Temat postu: |
|
|
Obrazek obrazek. O to się nie bój. Ale dzięki. Raczej zły adres jednak był. Dzięki. A teraz se pokombinowałem i mi się w końcu udało.
|
|
Powrót do góry |
|
|