|
www.forum.fora.pl Nieoficjalne forum pomocy serwisu fora.pl |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dafunkonline
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Wto 13:54, 09 Gru 2008 Temat postu: Avatar i przyklejanie |
|
|
witam serdecznie szanowne grono adminów i użytkowników
mam pytania dotyczące administracji forum..
na początek kwestia avatarka... jeden z użytkowników mojego forum wrzucił sobie avatar stworzony z własnego prywatnego zdjęcia, inny użytkownik skorzystał z galerii avatarów i wybrał wyżej wspomniany. już wyłączyłem galerię avatarów, ale jak teraz usunąć avatar tego drugiego uzytkownika, szukam opcji w panelu ale nic nie widzę. i jak się przestrzec pod podobnymi sytuacjami z kserowaniem avatarów.. oczywiście zaraz wysyłam prośbę do tego użytkownika o zmianę avatarka...
drugi problem to przyklejanie...
z tym mam kłopot. podzieliłem jeden temat na dwa osobne, ale ten temat, który powstał z postów stworzonych później chciałem przykleić, niestety nie ma w panelu opcji przyklejenia tematu... szukałem w okolicach pierwszego postu, przeszukałem panel ale nic nie znalazłem...
proszę o pomoc lub link do podobnego problemu
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez dafunkonline dnia Wto 14:08, 09 Gru 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Wto 14:14, 09 Gru 2008 Temat postu: Re: Avatar i przyklejanie |
|
|
dafunkonline napisał: | witam serdecznie szanowne grono adminów i użytkowników
mam pytania dotyczące administracji forum..
na początek kwestia avatarka... jeden z użytkowników mojego forum wrzucił sobie avatar stworzony z własnego prywatnego zdjęcia, inny użytkownik skorzystał z galerii avatarów i wybrał wyżej wspomniany. już wyłączyłem galerię avatarów, ale jak teraz usunąć avatar tego drugiego uzytkownika, szukam opcji w panelu ale nic nie widzę. i jak się przestrzec pod podobnymi sytuacjami z kserowaniem avatarów.. oczywiście zaraz wysyłam prośbę do tego użytkownika o zmianę avatarka...
|
Można usunąć avatar użytkownika przez PA->Użytkownicy->Zarządzaj
dafunkonline napisał: |
drugi problem to przyklejanie...
z tym mam kłopot. podzieliłem jeden temat na dwa osobne, ale ten temat, który powstał z postów stworzonych później chciałem przykleić, niestety nie ma w panelu opcji przyklejenia tematu... szukałem w okolicach pierwszego postu, przeszukałem panel ale nic nie znalazłem...
proszę o pomoc lub link do podobnego problemu |
Przy pierwszym poście - kliknij na "Zmień" lub "Edytuj" w zależności od stylu forum - na dole lub na górze przy oknie edycji posta powinny być opcje do wyboru: "Ogłoszenie", "Przyklejony", "Normalny".
|
|
Powrót do góry |
|
|
dafunkonline
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Wto 14:26, 09 Gru 2008 Temat postu: |
|
|
ok dzięki
nie wiedziałem, ze trzeba przejść do opcji zmien lub edytuj...
co do avatara to poczekam aż moja prośba poskutkuje i użytkownik sam zmieni avatar
a czy jest możliwość zastrzegania avatarów ? bo samo wyłączenie galerii nie rozwiązuje sprawy definitywnie
|
|
Powrót do góry |
|
|
Korlik
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Wto 15:24, 09 Gru 2008 Temat postu: |
|
|
Tak, chyba jest taka opcja w PA.
Ostatnio zmieniony przez Korlik dnia Wto 15:24, 09 Gru 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
|