Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pon 22:47, 29 Sty 2007 Temat postu: 1 pytanku? |
|
|
wytłumaczenie mojeje potrzeby::: np. jak daje link do sciągania gry,to chce dac tam też zdjęcie tej gry, jak mam to wstawic?dzieks z góry
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Eisenhower_
Prawa ręka mafii
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Pon 23:05, 29 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Najlepiej nie dawaj linków do gier ponieważ to piractwo. To tak z przestrogi. No - chyba, że darmowe gierki.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kamilp
Aktywny amator
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Wąsosz
|
Wysłany: Pon 23:10, 29 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
to to jest forum fora pl a nie o jakiś grach
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon 23:13, 29 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
przeciez każdy wieze piractwo to zabronione, a obrazki i tak nie wiem jak dac>?kto mi napisze jak to zrobic ???
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dr. Omader
Członek mafii postowej
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: Stolica Płeć:
|
Wysłany: Pon 23:15, 29 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
1. Wrzucasz grafike np. na [link widoczny dla zalogowanych] następnie umieszczasz ją między odnosnikami [img] a [/img].
2. Nie polecam umieszczac linkow do downloadu (W twoim przypadku gier), ponieważ jest to uważane jako Warez (Czyli nielegalne rozpowszechnianie), ktore jest karane usuneciem forum oraz banem na forum.fora.pl... podobno tak jest, przynajmniej tak slyszalem.
Pozdrawiam
|
|
Powrót do góry |
|
|
B_ecia
Członek mafii postowej
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Wto 1:01, 30 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Proponuje ci zapoznac sie z regulaminem fora.pl http://www.fora.pl/?plik=regulamin i zwrocic szczegolna uwage na §5,6 i §7
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto 3:09, 30 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
a jeśli moja strona ma Regulamin taki : "->Pliki ściągnięte przy pomocy tej strony, zgodnie z polskim prawem prezentowane są wyłącznie w celach promocyjnych i mają zachęcić Was do kupienia oryginalnych płyt. Od momentu sciagnięcia na dysk, pliki należy usunać w przeciagu 24 godzin. Wykorzystywanie ich w celach komercyjnych jest niezgodne z polskim prawem. Autor serwisu nie ponosi żadnej odpowiedzialnosci za niezgodne z prawem wykorzystywanie zasobów znajdujacych się na stronie. Wszystkie pliki sciagącie na własna odpowiedzialnosć<- "
Przeciez ten regulamin jest zgodny z prawem.I nie pawinno sie usuwac lub banowac pod żadnym względem mojej strony, czy to nie prawdaż?
|
|
Powrót do góry |
|
|
B_ecia
Członek mafii postowej
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Wto 7:29, 30 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem nie powinienes tego robic. Jak zakaz to zakaz i nie wazne co ty sobie napiszesz w regulaminie.
Jeszcze raz dokladnie przeczytaj §5 :
"Zabrania się umieszczania, rozpowszechniania i propagowania treści takich jak odnośniki oraz sumy kontrolne do licencjonowanych gier, programów, muzyki, filmów i innych produktów objętych prawem autorskim."
|
|
Powrót do góry |
|
|
~zychu
Mistrz
Wysłany: Wto 11:55, 30 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
MaciekMal145 napisał: | a jeśli moja strona ma Regulamin taki : "->Pliki ściągnięte przy pomocy tej strony, zgodnie z polskim prawem prezentowane są wyłącznie w celach promocyjnych i mają zachęcić Was do kupienia oryginalnych płyt. Od momentu sciagnięcia na dysk, pliki należy usunać w przeciagu 24 godzin. Wykorzystywanie ich w celach komercyjnych jest niezgodne z polskim prawem. Autor serwisu nie ponosi żadnej odpowiedzialnosci za niezgodne z prawem wykorzystywanie zasobów znajdujacych się na stronie. Wszystkie pliki sciagącie na własna odpowiedzialnosć<- "
Przeciez ten regulamin jest zgodny z prawem.I nie pawinno sie usuwac lub banowac pod żadnym względem mojej strony, czy to nie prawdaż? |
W celach promocyjnych są wersje trial i demo a nie pełne.
Więc takie coś w ogóle nie wchodzi w grę.
locked.
|
|
Powrót do góry |
|
|