Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bypietras
Maniak postów
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: z nienacka!!!!!!!!!!!!!!
|
Wysłany: Czw 9:33, 28 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
ale sama piszesz że "gość była adminem" więc skoro pisze że niemożna dać osta gościowi to sie niedziwie
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
darcnet
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 3/5
|
Wysłany: Czw 10:09, 28 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
bypietras napisał: | ale sama piszesz że "gość była adminem" więc skoro pisze że niemożna dać osta gościowi to sie niedziwie |
po pierwsze: nie życzę sobię żeby zwracano się do mnie jak do kobiety
po drugie: gościa nie możesz zrobić adminem. no nie w tym poście słowo "gość" jest synonimem słowa "koleś" "kolo" itp.
edit: już wiem co zrobiłem źle, a mianowicie nie zmieniłem, że już niejes adminem w zezwoleniach, tylko go z grupy wyrzuciłem i dałem w zarządzaj profilem
|
|
Powrót do góry |
|
|
anon
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Sob 18:33, 30 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
solaris działa
|
|
Powrót do góry |
|
|
bypietras
Maniak postów
|
Wysłany: Nie 19:53, 31 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
Według mnie z ostami wszystko jest w porzo... Tera adminie musisz dodać pochwały i powody ostrzezenia...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Master Blue
Aktywny amator
Ostrzeżeń: 3/5 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Nie 19:56, 31 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem to bezsensu po co powody przecież można to wyjaśnic użytkownikowi bezpośrednio a pochwały byłoby to zbyt skomplikowane to znaczy mogły by z tego powodu wyniknąć różne nieprzyjemne konksekfencie
|
|
Powrót do góry |
|
|
bypietras
Maniak postów
|
Wysłany: Nie 19:58, 31 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
Nom może i masz racje
|
|
Powrót do góry |
|
|
R3m0L
Amator postów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Siedlce Town
|
Wysłany: Nie 20:09, 31 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
Się zastanawiam po co tak wogóle pochwały...? Jak użytkownik się wyróżnił to dać mu range "Przyjaciel" albo "Wyróżniony". I jak ktoś dostanie pochwałę, to inni będą płakać czemu oni nie dostali i że oni też powinni bo to albo tamto...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Master Blue
Aktywny amator
Ostrzeżeń: 3/5 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Nie 20:18, 31 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
Właśnie myśle dokładnie tak samo
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vanillacafe
Maniak postów
|
Wysłany: Nie 21:03, 31 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
R3m0L napisał: | Się zastanawiam po co tak wogóle pochwały...? Jak użytkownik się wyróżnił to dać mu range "Przyjaciel" albo "Wyróżniony". I jak ktoś dostanie pochwałę, to inni będą płakać czemu oni nie dostali i że oni też powinni bo to albo tamto... |
Idąc Twoim tokiem rozumowania - jak dasz rangę "Przyjaciel" albo "Wyróżniony" - to znajdą się tacy którzy będą płakali czemu nie oni - to działa podobnie w przypadku pochwał.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dark Magician Boy
Amator postów
|
Wysłany: Pon 8:38, 01 Sie 2005 Temat postu: |
|
|
Vanillacafe napisał: |
R3m0L napisał: | Się zastanawiam po co tak wogóle pochwały...? Jak użytkownik się wyróżnił to dać mu range "Przyjaciel" albo "Wyróżniony". I jak ktoś dostanie pochwałę, to inni będą płakać czemu oni nie dostali i że oni też powinni bo to albo tamto... |
Idąc Twoim tokiem rozumowania - jak dasz rangę "Przyjaciel" albo "Wyróżniony" - to znajdą się tacy którzy będą płakali czemu nie oni - to działa podobnie w przypadku pochwał. |
Ja uważam że pochwały są zbędnę!
|
|
Powrót do góry |
|
|
kobra409
Amator postów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: www.forumsportowe.fora.pl - moje miejsce - odwiedź mnie
|
Wysłany: Pon 17:40, 01 Sie 2005 Temat postu: |
|
|
Dark Magician Boy napisał: |
Idąc Twoim tokiem rozumowania - jak dasz rangę "Przyjaciel" albo "Wyróżniony" - to znajdą się tacy którzy będą płakali czemu nie oni - to działa podobnie w przypadku pochwał. |
Ja uważam że pochwały są zbędnę! |
Ja też!
|
|
Powrót do góry |
|
|
hub
Członek mafii postowej
|
Wysłany: Pon 17:55, 01 Sie 2005 Temat postu: |
|
|
kobra409 napisał: |
Dark Magician Boy napisał: |
Ja uważam że pochwały są zbędnę! |
Ja też! |
A ja nie!!! Wyłamię się z tłumu i powiem NIE! hehe jak to powaznie zabrzmialo...moim zdnaiem powinny byc pochwaly. Jezeli ktos sie wyroznia to czemu nie moze dostac pochwaly? Wtedy inni nie musza miec pretensji, ale powinni dazyc do tego, aby zasluzyc sobie na pochwale. Do pochwal powinny byc tez wyjasnienia. Wtedy jak ktos napisze wyjasnienie porzadne to nikt nie bedzie sie czepial...proste
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vanillacafe
Maniak postów
|
Wysłany: Pon 18:26, 01 Sie 2005 Temat postu: |
|
|
Dokładnie zarówno do ostrzeżen jak i pochwał powinny byc jasne reguły - każdy wie za co może dostać i to i to. A pochwały? Np. za najciekawsze wątki na forum - i wcale nie musiało by to być autorytatywne przyznawanie przez admina - a w formie demokratycznego głosowania na forum I mamy dwa w jednym - urozmaicenie na forum i dążenie do zakładania ciekawych wątków przez forumowiczki a nie wątków typu "pierdu, pierdu".
|
|
Powrót do góry |
|
|
hub
Członek mafii postowej
|
Wysłany: Pon 18:35, 01 Sie 2005 Temat postu: |
|
|
Vanillacafe napisał: | Dokładnie zarówno do ostrzeżen jak i pochwał powinny byc jasne reguły - każdy wie za co może dostać i to i to. A pochwały? Np. za najciekawsze wątki na forum - i wcale nie musiało by to być autorytatywne przyznawanie przez admina - a w formie demokratycznego głosowania na forum I mamy dwa w jednym - urozmaicenie na forum i dążenie do zakładania ciekawych wątków przez forumowiczki a nie wątków typu "pierdu, pierdu". |
Idealnie to ujęłaś! Właśnie to mialem na myśli, a wszyscy odrazu znaleźli minusy pochwał. Z każdej sytuacji jest dobre wyjście trzeba tylko umieć ją wykorzystać (tą złą sytuacje, chociaz te pochwaly wcale nie sa zle )
|
|
Powrót do góry |
|
|
R3m0L
Amator postów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Siedlce Town
|
Wysłany: Pon 22:35, 01 Sie 2005 Temat postu: |
|
|
Jeżeli tak jak chcecie to zróbcie podforum "Wyróżnieni", piszcie tam kto i za co i po problemie, nie obciąża mocno serwa. A jak topic jest bardzo ciekawy, to ustawić na przyklejony. Ostrzeżenia są jasne, przeginasz to ban. A pochwały? Napisz dobry temat to dostaniesz pochwałę która gówno da. Zresztą pochwały tym bardziej zachęcają do spamowania.
|
|
Powrót do góry |
|
|