Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jkw
Administrator
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Wto 9:50, 01 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
miroesa napisał: | juz samo o to poprosilam
ale stwierdzono, ze kolorowanki to sa dla dzieci ... |
Co do kolorków też jestem raczej na nie. Ale w takim razie może by zrobili tego "bolda"?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Szymon3
Boss mafii postowej
Wysłany: Wto 10:31, 01 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
A mi się kolor podoba. Na przykład tutaj, do deoxgreen może być zielony napis. Na xandpurple - fioletowy i.t.d. A nawet można sobie samemu ustawić .
|
|
Powrót do góry |
|
|
jkw
Administrator
|
Wysłany: Wto 10:34, 01 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
Kochani!
Niech zrobią cokolwiek, byle toto się jakoś wyróżniało!
|
|
Powrót do góry |
|
|
JUST
Maniak postów
|
Wysłany: Wto 17:14, 01 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
Ja chyba zauważyłam jeszcze jeden mały błąd.
W jednym temacie miałam 60 podtematów, utwożyłam w nim subfora i połowę przeniosłam do subfora.
I teraz jak się wejdzie w temat to mimo, że jest w nim 30 podtematów na dole strony wykazuje, ze jest druga strona a dopiero jak się przejdzie do niej pisze, że nie ma . Mi to nie przeszkadza, ale chyba nie powinno tak być.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Andromacha
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 23:22, 01 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
jkw napisał: | Kochani!
Niech zrobią cokolwiek, byle toto się jakoś wyróżniało! |
Dokladnie. Mozna np dac 1 linijke odstepu,aby subfora nie zlewaly sie z nickami moderatorow dzialu - nic wiecej.
Mam pytanie do adminow - kiedy bedzie miec miejsce ta aktualizacja kodow, ktora ze licznik postow bedzie poprawiony ?
Jakos tak dziwnie jak mam na forum stan ogolny o 17 tys wiadomosci wiekszy od faktycznego
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szymon3
Boss mafii postowej
Wysłany: Śro 8:04, 02 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
Andromacha napisał: | Dokladnie. Mozna np dac 1 linijke odstepu,aby subfora nie zlewaly sie z nickami moderatorow dzialu - nic wiecej. |
Nie Tylko nie kolejna linijka odstępu Fora i tak od tych dodatków są okropnie rozlazłe i ciężko z nich korzystać. Nawet jedna linijka przy większej ilości subfor by wszystko znowu wydłużyła to byłoby okropne .
|
|
Powrót do góry |
|
|
mcfrag
Taki se gostek
Wysłany: Śro 20:51, 02 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
Dobrze byłoby zrobić ustawienie, ile subfor ma się wyświetlać na głównym forum. Teraz jak widzę widać trzy pierwsze, a ja na swoim forum mam siedem subfor. Miejsca jest spokojnie dosyć, żeby dostać się do każdego z nich z głównej strony. A nie można niestety...
Ostatnio zmieniony przez mcfrag dnia Śro 20:52, 02 Lip 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szymon3
Boss mafii postowej
Wysłany: Śro 20:55, 02 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
mcfrag napisał: | Dobrze byłoby zrobić ustawienie, ile subfor ma się wyświetlać na głównym forum. Teraz jak widzę widać trzy pierwsze, a ja na swoim forum mam siedem subfor. Miejsca jest spokojnie dosyć, żeby dostać się do każdego z nich z głównej strony. A nie można niestety... |
Popieram Głupio wygląda to więcej Lepiej, jak widać wszystkie subfora moim zdaniem też
|
|
Powrót do góry |
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Śro 21:19, 02 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
Liczniki postów naprawione.
W ciągu najbliższych dni pojawią się kolejne poprawki wraz z aktualizacją kodu na serwerach.
Ostatnio zmieniony przez kamilk dnia Śro 21:20, 02 Lip 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
CzarnyElo
Maniak postów
|
Wysłany: Czw 22:42, 03 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
JUST napisał: | Ja chyba zauważyłam jeszcze jeden mały błąd.
W jednym temacie miałam 60 podtematów, utwożyłam w nim subfora i połowę przeniosłam do subfora.
I teraz jak się wejdzie w temat to mimo, że jest w nim 30 podtematów na dole strony wykazuje, ze jest druga strona a dopiero jak się przejdzie do niej pisze, że nie ma . Mi to nie przeszkadza, ale chyba nie powinno tak być. |
To bardzo poważny błąd... Widoczny idealnie w jednym z działów na moim forum. Mianowicie przed subforami, wszystkie tematy z zakończonych Turniejów wrzucałem do jednego działu. Teraz na każdy Turniej zostało stworzone subforum a na dole mam 19 stron...
Link do działu: http://www.winningeleven2002online.fora.pl/archiwum-turniejow-zakonczonych,199/
"Idź do strony 1, 2, 3 ... 17, 18, 19 Następny"
mcfrag napisał: | Dobrze byłoby zrobić ustawienie, ile subfor ma się wyświetlać na głównym forum. Teraz jak widzę widać trzy pierwsze, a ja na swoim forum mam siedem subfor. Miejsca jest spokojnie dosyć, żeby dostać się do każdego z nich z głównej strony. A nie można niestety... |
Kolejna bardzo ważna sprawa... Bardzo, ale to bardzo nie podoba mi się to, że na stronie głównej pokazuje mi tylko 3 pierwsze subfora. Czy byłby wielki problem, aby Administrator określał ile ma się pokazywać? Poza tym wygląd odnośników do subfor na stronie głównej jest kiczowaty... Myślę, że powinno być coś takiego:
Ja chciałbym mieć widoczne wszystkie subfora na stronie głównej. Jeżeli nie możecie zrobić możliwości określenia przez Administratora ilości subfor widocznych na stronie głównej, to proszę o możliwość usunięcia wpisu o subforach na stronie głownej całkowicie, a ja wtedy sam sobie zrobię w opisie danego forum tak jak będę sobie chciał. Jest taka możliwość?
|
|
Powrót do góry |
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Czw 23:58, 03 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
CzarnyElo napisał: |
JUST napisał: | Ja chyba zauważyłam jeszcze jeden mały błąd.
I teraz jak się wejdzie w temat to mimo, że jest w nim 30 podtematów na dole strony wykazuje, ze jest druga strona a dopiero jak się przejdzie do niej pisze, że nie ma . Mi to nie przeszkadza, ale chyba nie powinno tak być. |
To bardzo poważny błąd... Widoczny idealnie w jednym z działów na moim forum. Mianowicie przed subforami, wszystkie tematy z zakończonych Turniejów wrzucałem do jednego działu. Teraz na każdy Turniej zostało stworzone subforum a na dole mam 19 stron...
Link do działu: http://www.winningeleven2002online.fora.pl/archiwum-turniejow-zakonczonych,199/
"Idź do strony 1, 2, 3 ... 17, 18, 19 Następny" |
Hmm. No tak było zgłoszone i z tego co wiem poprawka już jest. Wystarczy poczekać na aktualizację kodu na serwerach.
|
|
Powrót do góry |
|
|
jkw
Administrator
|
Wysłany: Pią 12:32, 04 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
CzarnyElo napisał: | ...Poza tym wygląd odnośników do subfor na stronie głównej jest kiczowaty... Myślę, że powinno być coś takiego:
Ja chciałbym mieć widoczne wszystkie subfora na stronie głównej. ... |
Taki widok też by mi odpowiadał i oczywiście wszystkie subfora ...!
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szymon3
Boss mafii postowej
Wysłany: Pią 13:06, 04 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem jest dobrze tak jak jest teraz Tylko, żeby wszystkie subfora się wyświetlały.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Modgar
Taki se gostek
|
Wysłany: Sob 18:03, 05 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
^ w panelu administracyjnym powinna być opcja z możliwościa ustawienia ile subfor ma się pojawiać na naszym forum
|
|
Powrót do góry |
|
|
Andromacha
Taki se gostek
|
Wysłany: Pon 13:03, 07 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
Ja mam z subforami problem innej natury.
Odznaczam je jako przeczytane a one ciągle mi świecą jako jednak nieprzeczytane.
I mnie to irytuje bo dziesięć razy naciskam, że przeczytane, a świecić nie przestaje.
Czy to ja powinnam wywalić kompa przez okna czy ktoś ma podobnie ?
|
|
Powrót do góry |
|
|