Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
harryfan
Członek mafii postowej
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 3/5
Wysłany: Pią 19:36, 09 Lis 2007 Temat postu: |
|
|
I co z tą opcją ?
btw. będzie coś takiego, jak stopka? Na dużych forach bardzo by się przydała... w ankiecie nie ma chyba tej opcji...
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
_Dziewczynka
Nowicjusz
|
Wysłany: Wto 21:34, 13 Lis 2007 Temat postu: |
|
|
Jak widzę modów jak nie było tak nie ma. Miało być tak pieknie a wyszło jak zwykle...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Marickowski
Wymiatacz
|
Wysłany: Wto 21:37, 13 Lis 2007 Temat postu: |
|
|
_Dziewczynka napisał: | Jak widzę modów jak nie było tak nie ma. Miało być tak pieknie a wyszło jak zwykle... |
Przeczytaj, a później pleć...
|
|
Powrót do góry |
|
|
sisio91
Maniak postów
|
Wysłany: Sob 10:17, 17 Lis 2007 Temat postu: |
|
|
Ja o nowych potrzebnych (wg. mnie) modów:
- tytuł z linkiem ostatnio poruszanego tematu obok nazwy działu;
- kolorowanie nicków np. administratorów, moderatorów;
- ogłoszenia ponad działami na forum
- statystyki (które mają zostać dodane)
To by było na tyle. Pozdrawiam
|
|
Powrót do góry |
|
|
Anusiak
Amator postów
Ostrzeżeń: 4/5
|
Wysłany: Sob 11:32, 17 Lis 2007 Temat postu: |
|
|
powinin wyglondac tak mod:
-zeby administrator byl główny czyli taki ktory nad innymi rzadzi bo jak ktos jest administratorem moze kogos pozbawic administraci napszyklat tego administratora ktory zalozyl forum.
-zeby uzytkownicy mieli wiecej funkci w profilu
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ciacho
Prawa ręka mafii
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: ja się taka słodka wzięłam? Płeć:
|
Wysłany: Sob 11:42, 17 Lis 2007 Temat postu: |
|
|
Ja bym wprowadziła płeć użytkownika. Ale tylko wtedy, jeśli by to coś zmieniło przy cytowaniu czyjegoś postu. Trochę głupio wygląda, jeśli post napisała kobieta a w cytacie jest napisał
Mogłoby być chociaż napisał/a
|
|
Powrót do góry |
|
|
Anusiak
Amator postów
Ostrzeżeń: 4/5
|
Wysłany: Sob 11:45, 17 Lis 2007 Temat postu: |
|
|
no to prawda ale ja jestem chlopakiem i mi to odpowiada ale dla dziewczyn nie u mnie na forum tez byla dziewczyna i zazalenia byly do mnie zebym zmienil ale ja nic nie moglem poradzic wiec ,potrzebne byly by tez zabezpieczenia antyhakerskie
|
|
Powrót do góry |
|
|
ploomba
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Sob 12:38, 17 Lis 2007 Temat postu: |
|
|
ucieszylbym sie z:
- tytułu z linkiem ostatnio poruszanego tematu obok nazwy działu
- podforum w forum
- jakiegos pustego pola na forum na banner, gif (mam forum muzyczne i co jakis czas organizujemy imprezy i wklejam sobie taki gif np komenda style="position:absolute;left:50%;top:1%;" z tym ze taki gif mam tylko na stronie glownej forum)
Fajnie by bylo ;]
p.s.
jak dla mnie to z 3 ostatnich modów tylko "przenies post" jest fajnym modem ;] reszte olewam
Ostatnio zmieniony przez ploomba dnia Sob 23:04, 17 Lis 2007, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
H_A_N
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Poznań
|
Wysłany: Sob 13:46, 17 Lis 2007 Temat postu: |
|
|
Sorry ze tu tez o tym napisze dopiero zobaczylem tego posta a na tym forum noob jestem
ale przydaly by sie opcje w ankietach "Ukryj wynik do zakonczenia ankiety" i "Ukryj ilosc oddanych glosow do konca ankiety"
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szymon3
Boss mafii postowej
Wysłany: Sob 13:49, 17 Lis 2007 Temat postu: |
|
|
A ja bym był za takim ładnym shoutboxem wbudowanym w forum z obsługą w PA.
Co prawda można wstawić zew. shoutbox ale nie wygląda to zbyt fajnie.
|
|
Powrót do góry |
|
|
YKamiL
Amator postów
Wysłany: Sob 17:37, 17 Lis 2007 Temat postu: |
|
|
szymon3 napisał: | A ja bym był za takim ładnym shoutboxem wbudowanym w forum z obsługą w PA.
Co prawda można wstawić zew. shoutbox ale nie wygląda to zbyt fajnie. | Podzielam jego zdanie.
Zauważyłem, że doszły 3 nowe opcje:
- Historia ostrzeżeń
Podoba mi się ten pomysł gdyż na moim forum moderatorowie dawających komuś ostrzeżenie nie będą się czuć anonimowi.
Taka forma pochwał mi się nie poboda gdyż każdy user może kliknąć w pomógł w byle jakim poście i przez to nie będzie wskazywała rzeczywistej liczby "pomógł" jaka powinna być. Liczyłem na pochwały w takiej samej formie jak ostrzeżenia. Tyle dobrego, że da się wyłączyć system pochwał.
- Przenieś ten post
To również dobry pomysł bo można robić porządek bez wydzielania tematu.
Propozycje:
- Możliwość robienia grup z kolorywymi nickami czyli [ administrator ] [ moderator ] [ grupa1 ] [ grupa2 ] [ ... ] z możliwością ustawienia własnego koloru kodem html (np. #B6BCCC)
- Informacja kiedy i z jakiego IP logował się user
- Statystyki forum
Post został pochwalony 2 razy
Ostatnio zmieniony przez YKamiL dnia Sob 18:34, 17 Lis 2007, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szymon3
Boss mafii postowej
Wysłany: Sob 17:45, 17 Lis 2007 Temat postu: |
|
|
YKamiL napisał: |
Taka forma pochwał mi się nie poboda gdyż każdy user może kliknąć w pomógł w byle jakim poście i przez to nie będzie wskazywała rzeczywistej liczby "pomógł" jaka powinna być. Liczyłem na pochwały w takiej samej formie jak ostrzeżenia. Tyle dobrego, że da się wyłączyć system pochwał.
|
Dokładnie, ja też myślałem, że będą pochwały tak samo jak ostrzeżenia, i że będzie mógł je dawać admin i moderator. Albo że będzie "ocena użytkownika" czyli ma się 0 punktów i pochwała to się dodaje użytkownikowi jeden punkt a ostrzeżenie to zabiera jeden . Też mi się niezbyt podobają te pochwały...
Nie mówię, że jest źle, czy coś, bo pewnie wielu użytkownikom się to spodoba. Ale widać nie o to większości chodziło co zrobiliście .
Post został pochwalony 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kadra
Amator postów
|
Wysłany: Sob 18:27, 17 Lis 2007 Temat postu: |
|
|
Zgadzam sie z wypowiedziami powyżej ^^
"Pomógł" nie obrazuje rzeczywiście ile razy kto pomógł i w jakiej sytuacji.
Najlepszym rozwiązaniem jest, aby pochwały mogli dawać wyłącznie moderatorzy i admini, bądź też osoby, które założyły dany temat oraz aby te punkty były udokumentowane czyli skomentowane (tak jak z ostrzeżeniami, gdzie jest wpisany powód)
|
|
Powrót do góry |
|
|
Marickowski
Wymiatacz
|
Wysłany: Sob 18:52, 17 Lis 2007 Temat postu: |
|
|
Kadra napisał: | Zgadzam sie z wypowiedziami powyżej ^^
"Pomógł" nie obrazuje rzeczywiście ile razy kto pomógł i w jakiej sytuacji.
Najlepszym rozwiązaniem jest, aby pochwały mogli dawać wyłącznie moderatorzy i admini, bądź też osoby, które założyły dany temat oraz aby te punkty były udokumentowane czyli skomentowane (tak jak z ostrzeżeniami, gdzie jest wpisany powód) |
Już powiedziałem swoje zdanie na ten temat.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szymon3
Boss mafii postowej
Wysłany: Sob 20:40, 17 Lis 2007 Temat postu: |
|
|
Co prawda Marickowski masz racje... Ale czy nie można tego jednak trochę zmienić, no każdy post będzie mógł być pochwalony tylko jeden raz przez administratora czy moderatora, i licznik pochwał mógłby być pod awatarem i licznikiem ostrzeżeń, a klikając w "historię" po prostu wyskakiwałoby okienko z pochwalonymi postami. No bo teraz te pochwały są zdeka bezsensowne.
I ten malutki napis pod podpisem (Post został pochwalony 0 razy (Jeśli uważasz, że ten post zasługuje na pochwałę, kliknij tutaj)) jest zdeka wkurzający. Czy tam na górze, obok guziczka "cytuj" nie może być guzik "pochwal" a jak już będzie post pochwalony to guziczek zmieni się na "pochwalony" (tak samo przydałby się tam guziczek "przenieś")...
To tylko takie moje małe uwagi . Teraz pewnie oczywiście zleci się masa osób które będą gadały "nie było modów to było wam źle, są mody i jest wam źle" a wcale nie jest źle. Bardzo dobrze, że mody są wprowadzane i bardzo wszystkim dziękujemy To są tylko UWAGI od użytkowników (chyba mody są dla nas - użytkowników, więc mamy prawo się wypowiedzieć na ich temat/zaproponować zmiany. To proszę o powstrzymanie się od takiego głupiego komentowania.
|
|
Powrót do góry |
|
|