Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Adrianoss
Amator postów
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Nie 10:57, 05 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
[1] Pochwały, ponieważ są ogólne, bardzo przydana funkcja, przeciwieństwo ostrzeżeń.
[2] Ja jestem za tym, aby mógł je przyznawać moderatorzy i administrator. To będzie najsensowniejesze
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
SER
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 11:33, 05 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Adrianoss a skąd Moderatorzy i Administratorzy mają wiedzieć, czy dana osoba pomogła, czy nie? Pochwały powinni dawać założyciele tematu (jedna pochwała jednemu użytkownikowi).
|
|
Powrót do góry |
|
|
GoRo
Wymiatacz
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: 127.0.0.1 Płeć:
|
Wysłany: Nie 11:36, 05 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
SER napisał: | Adrianoss a skąd Moderatorzy i Administratorzy mają wiedzieć, czy dana osoba pomogła, czy nie? Pochwały powinni dawać założyciele tematu (jedna pochwała jednemu użytkownikowi). |
Przecierz mod czy admin to osoby które sporo siedzą na forum i muszą je czytać więc będąwiedzieć.
|
|
Powrót do góry |
|
|
miroesa
Administrator
Wysłany: Nie 11:44, 05 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
nowi modzi może jak na razie siedzą na forum (GoRo i Koszmarny Anonim, lukaszko też od czasu do czasu) ale po_lak sporo siedzi na forum ? hmm...jakoś niezauważyłam
a o szanownym panu "mosesik'u" lepiej się nie bedę wypowiadać
ps.
Ktoś mi zdradzi kiedy on ostatni raz był na forum ?
(oczywiście chodzi o "mosesik'a" )
|
|
Powrót do góry |
|
|
GoRo
Wymiatacz
|
Wysłany: Nie 11:47, 05 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
miroesa napisał: | nowi modzi może jak na razie siedzą na forum (GoRo i Koszmarny Anonim, lukaszko też od czasu do czasu) ale po_lak sporo siedzi na forum ? hmm...jakoś niezauważyłam
a o szanownym panu "mosesik'u" lepiej się nie bedę wypowiadać
ps.
Ktoś mi zdradzi kiedy on ostatni raz był na forum ?
(oczywiście chodzi o "mosesik'a" ) |
mosesik i po_lak robią więcej dla całego forum i fora.pl więcej niż widzicie. Myślicie że tak łatwo jest utrzymać serwer gdy for przybywa po kilkadziesiąt dziennie. Oni wykonuja najgorszą robote i nikt tego niedocenia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
miroesa
Administrator
Wysłany: Nie 11:51, 05 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
gdzie napisałam, że ja tego nie doceniam ?
Powiedziałam tylko, że ogólnie an forum.fora prawie nikt nie dostaje od nich odpowiedzi na zadane pytania - o to mi chodzi
teraz ty z Koszmarnym jakoś staracie się odpowiadać ludziom i utrzymujecie porządek - ale nikt mi nie powie, że nie było tu bajzelu zanim nie wybrano nowych modów ?
Był i to jeden wielki bajzel ogólnie chodzi o to forum
nigdzie nie powiedziałam, że nie doceniam pracy na fora.... tylko na tym forum jak juz
|
|
Powrót do góry |
|
|
GoRo
Wymiatacz
|
Wysłany: Nie 11:55, 05 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
spokojnie ja to pisałem do ogółu a nie tylko do Ciebie, ale zacytowałem Ciebie, bo ostatnio dużo o tym piszesz.
|
|
Powrót do góry |
|
|
mieszko
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Nie 11:57, 05 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Mysle że byłby to bardzo dobry pomysł.A np. gdyby zdobyło się 10 pochwał to dostawałoby się range specjaną ,,zasłużony''.Narazie ten pomysł jest realizowany tylko tak ze pisze sie te pochwały w specjalnym temacie
|
|
Powrót do góry |
|
|
Loniu
Członek mafii postowej
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: z pokoju =]
|
Wysłany: Nie 12:15, 05 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
GoRo napisał: |
SER napisał: | Adrianoss a skąd Moderatorzy i Administratorzy mają wiedzieć, czy dana osoba pomogła, czy nie? Pochwały powinni dawać założyciele tematu (jedna pochwała jednemu użytkownikowi). |
Przecierz mod czy admin to osoby które sporo siedzą na forum i muszą je czytać więc będąwiedzieć. |
Teraz moze mody siedza czesto. Ale jak by byla opcja pomogl to z kad mody moga wiedzic kto komu pomogł Jak np. Ja i DJ Spox napiszemu tylko ze ja jenda wersje a DJ spox 2 wersje to z kad ty mzoesz wiedzic ktry z nas bardzij pomogl tej osobie
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tathel
Taki se gostek
|
Wysłany: Nie 12:42, 05 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Bo z reguły osoba pisze: 'Dzięki DJ, bardzo mi pomogłeś' albo 'Dzięki Loniu bardzo mi pomogłeś' albo jeszcze 'Dzięki, oboje mi pomogliście' . Proste ?
|
|
Powrót do góry |
|
|
Loniu
Członek mafii postowej
|
Wysłany: Nie 12:55, 05 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Tathel napisał: | Bo z reguły osoba pisze: 'Dzięki DJ, bardzo mi pomogłeś' albo 'Dzięki Loniu bardzo mi pomogłeś' albo jeszcze 'Dzięki, oboje mi pomogliście' . Proste ? |
Swiete slowa i dlatego powinny byc opcja pomogł !! Bo wiekszosc for jest o takich tematykach, a jezeli ktos chce liczyc pochwały to przeciez opcje pomogl pewnie bedzie dalo sie wylaczyc. Ale pocja pomogl bedzie bardziej funkcjonalna jak i tu jak i nawiekszoci for !!
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tathel
Taki se gostek
|
Wysłany: Nie 14:06, 05 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Loniu napisał: |
Tathel napisał: | Bo z reguły osoba pisze: 'Dzięki DJ, bardzo mi pomogłeś' albo 'Dzięki Loniu bardzo mi pomogłeś' albo jeszcze 'Dzięki, oboje mi pomogliście' . Proste ? |
Swiete slowa i dlatego powinny byc opcja pomogł !! Bo wiekszosc for jest o takich tematykach, a jezeli ktos chce liczyc pochwały to przeciez opcje pomogl pewnie bedzie dalo sie wylaczyc. Ale pocja pomogl bedzie bardziej funkcjonalna jak i tu jak i nawiekszoci for !! |
Kurczę ! Czytasz Ty ze zrozumieniem czy nie ?
Napisałeś, że skąd admin ma wiedziec kto pomógł . To ja napisałem, że większośc osób napisze : 'dzięki, pomogłeś mi np. DJ' i admin wie komu dac pochwałę .
I większośc forum nie jest o tematyce jak naprawic czy coś zrobic na forum, ponieważ byłoby to nielogiczne
'Pochwała' jest uniwersalna i może również służyc za 'pomógł', a 'pomógł' nie może służyc za 'pochwałę' .
Zrozum to Loniu, tak jak inni to zrozumieli, że większośc for jest np. o fantasy (tak jak moje), muzyce, hobby,filmach, sporcie, a nie o modyfikowaniu forum !
|
|
Powrót do góry |
|
|
adrian2
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 5/5
|
Wysłany: Nie 14:07, 05 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
No ciekawie kiedy sie bedzie ta opcja ael mi sie wydaje że pomogl
|
|
Powrót do góry |
|
|
Loniu
Członek mafii postowej
|
Wysłany: Nie 14:19, 05 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Tathel napisał: |
Loniu napisał: |
Swiete slowa i dlatego powinny byc opcja pomogł !! Bo wiekszosc for jest o takich tematykach, a jezeli ktos chce liczyc pochwały to przeciez opcje pomogl pewnie bedzie dalo sie wylaczyc. Ale pocja pomogl bedzie bardziej funkcjonalna jak i tu jak i nawiekszoci for !! |
Kurczę ! Czytasz Ty ze zrozumieniem czy nie ?
Napisałeś, że skąd admin ma wiedziec kto pomógł . To ja napisałem, że większośc osób napisze : 'dzięki, pomogłeś mi np. DJ' i admin wie komu dac pochwałę .
I większośc forum nie jest o tematyce jak naprawic czy coś zrobic na forum, ponieważ byłoby to nielogiczne
'Pochwała' jest uniwersalna i może również służyc za 'pomógł', a 'pomógł' nie może służyc za 'pochwałę' .
Zrozum to Loniu, tak jak inni to zrozumieli, że większośc for jest np. o fantasy (tak jak moje), muzyce, hobby,filmach, sporcie, a nie o modyfikowaniu forum ! |
ADMIN MA WAZNIEJSZE ZAJECIA NIZ ZAGLADANIE DO KAZDEGO TEMATU I PATRZAC KTO KOMU PODZIEKOWAŁ I DAWAC ZATO POCHWAŁY CZY TO POMOGL. DLATEGO LEPIEJ JAK ZALOZYCIEL TEMATU BEDZIE MOGL DAC 1 GLOS NA POMOGL OSOBIE KTORA POMOGLA MU. I NIECH MOZNA DAWAC 1 GLOS POMOGL W 1 TEMACIE. I TAK W NIEKSONCZONOSC ! I BEDZIE PISAC KTO ILE RAZY POMOGL. NP. SJ Spox: pOMOGŁ 30 RAZY.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tathel
Taki se gostek
|
Wysłany: Nie 14:25, 05 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Od czego jest Admin na forum, jak nie od przeglądania zawartości ? A 'pochwały' dawaliby też modzi (więc na przykład na tym forum nie ma problemu) . Na KAŻDYM forum Admin dogląda swojego forum i jeszcze nie spotkałem się z sytuacją żeby tak nie było
A zresztą zawsze są jacyś moderatorzy, więc w czym widzisz problem .
Pochwała są najlepszym rozwiązaniem, najbardziej elastycznym i uniwersalnym .
|
|
Powrót do góry |
|
|