|
www.forum.fora.pl Nieoficjalne forum pomocy serwisu fora.pl |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
xsart
Amator postów
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 3/5
Wysłany: Pon 22:11, 12 Lut 2007 Temat postu: posty ? |
|
|
ja nie wiem co jest mam forum ponad 1200 userow 12000 postow prawie i tu nagle pisza tylko po 20 postow dziennie
moze macie jakas racjonalna propozycje jak naklonic ich do pisania ?
forum o tematyce graficznej
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Kimberlly
Aktywny amator
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Sob 16:29, 17 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
Po pierwsze, Twoje forum nie jest założone w serwisie fora.pl, więc nie powinieneś zakładać tutaj takiego tematu.
Po drugie, byłam na Twoim forum i widziałam je, i uwierz, że gdybym była tam zarejestrowana to też bym nic nie pisała. Pytasz dlaczego? Z psychologicznego punktu wynika, że większość ludzi nie ma pojęciach o niektórych działach. No cóż, grafikiem nie każdy może zostać.
Po trzecie, na przyłość jakieś bardziej "życiowe" sprawy na forum warto poruszać, wtedy na pewno każdy, da namiastkę siebie i napisz post ..., uwierz ludzie lubią pisać o sobie, a nie o grafice.
Po czwarte, nie stawia się spacji przed znakami interpunkcji.
|
|
Powrót do góry |
|
|
~zychu
Mistrz
Wysłany: Sob 16:43, 17 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
Co jest dla grafików cenne w grafice? dodatki? materiały? posiadasz owe? masz dostępy?
załóż tzw. strefę zamkniętą, osoby najaktywniejsze będą mogły się tam dostać aby korzystać z wyżej wymienionych plusów jakie można tam uzyskać.
muszą mieć zachętę aby osiągnąć coś, nie rangę - ale dostęp do miejsca, które pomoże im na dalszy rozwój umiejętności graficznych - nie przedstawiaj wszystkiego na forum publicznym, chowaj trochę swoje informację.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kimberlly
Aktywny amator
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Sob 16:48, 17 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
~zychu napisał: | Co jest dla grafików cenne w grafice? dodatki? materiały? posiadasz owe? masz dostępy?
załóż tzw. strefę zamkniętą, osoby najaktywniejsze będą mogły się tam dostać aby korzystać z wyżej wymienionych plusów jakie można tam uzyskać.
muszą mieć zachętę aby osiągnąć coś, nie rangę - ale dostęp do miejsca, które pomoże im na dalszy rozwój umiejętności graficznych - nie przedstawiaj wszystkiego na forum publicznym, chowaj trochę swoje informację. |
Bardzo dobrze napisane. Jeżeli mogę jeszcze coś zasugerować, przydałby się mały instruktaż, rady, pomysły na rozwój danej grafiki, a szczególnie osoba, która się na tym zna, i może odpowiedzieć na wiele pytań oraz pomóc...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|