Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
J
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Sob 17:12, 02 Cze 2007 Temat postu: Nie rozumiem. |
|
|
Ok, czemu ktoś (mod/admin) skasował mój temat o phpBB by Przemo? Nie zrobiłam nic niezgodnego z regulaminem, a nie dostałam nawet wyjaśnienia czemu. Nie pierwszy raz na tym forum moje posty znikają bez wyjaśnienia. Skoro już KOMUŚ chce się to skasować, to tak trudno pofatygować się PMką i napisać chociaż, że taki a taki post został skasowany bo to a tamto?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Agnus
Taki se gostek
|
Wysłany: Sob 17:13, 02 Cze 2007 Temat postu: |
|
|
Z tego, co wiem, to PM jest zablokowane na tym forum ^^
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ligowiec
Boss mafii postowej
Pomógł: 3 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: z miasta sexu i biznesu Płeć:
|
Wysłany: Sob 17:16, 02 Cze 2007 Temat postu: Re: Nie rozumiem. |
|
|
J napisał: | Ok, czemu ktoś (mod/admin) skasował mój temat o phpBB by Przemo? Nie zrobiłam nic niezgodnego z regulaminem, a nie dostałam nawet wyjaśnienia czemu. Nie pierwszy raz na tym forum moje posty znikają bez wyjaśnienia. Skoro już KOMUŚ chce się to skasować, to tak trudno pofatygować się PMką i napisać chociaż, że taki a taki post został skasowany bo to a tamto? |
Jesteś Ty poważny Reklamujesz inny serwis i jeszcze śmiesz twierdzić, że nie łamiesz regulaminu...
|
|
Powrót do góry |
|
|
miroesa
Administrator
Wysłany: Sob 17:28, 02 Cze 2007 Temat postu: |
|
|
masz wyjasnienie - ligowiec ci napisal.
|
|
Powrót do góry |
|
|
J
Taki se gostek
|
Wysłany: Sob 18:02, 02 Cze 2007 Temat postu: Re: Nie rozumiem. |
|
|
Cytat: | Jesteś Ty poważny Reklamujesz inny serwis i jeszcze śmiesz twierdzić, że nie łamiesz regulaminu... |
Po pierwsze: Jestem dziewczyną.
Po drugie: Tak, reklamuję, bo w temacie 'Pomoc i Pytania' Naczytałam sie już dużo skarg na phpBB i chciałam pomóc, podając linka do strony, gdzie można założyć forum o większej ilości opcji.
Po trzecie: Tak, śmiem. Tak samo jak śmiem twierdzić, że wszyscy moderatorzy uważają się za wyższe formy życia. Więc nie zwracaj się do mnie 'śmiesz'.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ligowiec
Boss mafii postowej
Pomógł: 3 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: z miasta sexu i biznesu Płeć:
|
Wysłany: Sob 18:08, 02 Cze 2007 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Po pierwsze: Jestem dziewczyną. |
Wybacz, mój błąd.
Cytat: | Po drugie: Tak, reklamuję, bo w temacie 'Pomoc i Pytania' Naczytałam sie już dużo skarg na phpBB i chciałam pomóc, podając linka do strony, gdzie można założyć forum o większej ilości opcji. |
To też uświadomiliśmy Ci, że nie pomogłaś. To jest forum serwisu fora.pl, a nie...
Cytat: | Po trzecie: Tak, śmiem. Tak samo jak śmiem twierdzić, że wszyscy moderatorzy uważają się za wyższe formy życia. Więc nie zwracaj się do mnie 'śmiesz'. |
Tak się składa, że są ponad ludźmi, którzy zamiast przeczytać regulamin forum zajmują się spamem. Skoro nadal śmiesz wątpić w fakt złamania regulaminu, zapraszam do jego lektury.
|
|
Powrót do góry |
|
|
J
Taki se gostek
|
Wysłany: Sob 18:15, 02 Cze 2007 Temat postu: |
|
|
Przeczytałam regulamin. A w Hyde Parku często można znaleźć adresy innych - często konkurencyjnych - stron. Może to jest taki Hyde Park, który wcale offtopem nie jest. Nie podałam tego linka w temacie 'Zapraszam', ale w temacie, na którym - z reguły - można mówić o czym innym niż święte forum.
|
|
Powrót do góry |
|
|
miroesa
Administrator
Wysłany: Sob 18:15, 02 Cze 2007 Temat postu: |
|
|