Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Raul77
Członek mafii postowej
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: SF
|
Wysłany: Pią 9:21, 04 Maj 2007 Temat postu: Czy zasłużyłem na warna? |
|
|
Witam, ostatnio jak sami widzicie troche wyluzowałem z postami i mozna nawet powiedzieć, że jednego posta zaspamowałem na czym złapali mnie moderatorzy. Mam już 403 posty i dostałem warna w momencie kiedy nie powinienem, gdyż staram się pisać zgodnie z tematem, a czasem zjechania z niego dla rozluźnienia atmosfery co jest rzeczą normalną
Z wypowiedzi moderatorów dowiedziałem się, iż dostałem warna za wypowiedź w Dziale Zaproszenia i nie pamiętam jakim temacie. Zostało mi zarzucone, że oceniłem forum , mimo że go wcale nie widziałem, bo user nie miał linku w podpisie-zgadza się ale miał link w profilu i w ten sposób wszedłem na forum, potem gdy zobaczyłem już nie miał w profilu adresu forum i to pewnie zadziwiło zarząd tego forum. Otóż oświadczam, że ten link był i na pewno widziałem to forum.
Na koniec dopiszę, że dla forum.fora.pl zrobiłem tez duzo, robiłem przez jakiś czas grafikę dla was, a gdyby nie moja rezygnacja pewnie miałbym teraz około 500-600 zamówień. Udzielam się na forum zgodnie z tematami, tylko wtedy zboczyłem ze szlaku. Pomagam w działach Pomoc i Pytania i nawet znajduja się osoby, które mi oficjalnie dziękują za pomoc pisząc do mnie na gg. I na gg pisza też osoby, aby im pomóc w sprawach forum. Od jakiegoś czasu pomagam rozkręcać fora innym. Jak narazie nie widac rezultatów, ale już dałem w kilka miesc adresy for i dzis poświęcam kilka godzin na dopięcie spraw do końca i zamieszczenie linków stron, którym obiecałem pomoc na szanowanych się i duzych stronach i poprzez program Ad Sense pomoge im zarabiać pieniądze na swojej stronie
Czy jest więc choć jedna osoba co sie ze mną zgadza i potwierdziłaby moją niewinnośc co do tego warna? Myslę, że są takie osoby i prosze o usunięcie mi warna, gdyż napewno jeszcze niejedno dla forum.fora.pl zrobie.
Pozdrawiam
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
CANDY
Aktywny amator
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: a wpadniesz?
|
Wysłany: Pią 9:46, 04 Maj 2007 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się że, warn otrzymałeś za napisanie w jednym z tematów
z zaproszeniami "6/10" i nic więcej, oceniłeś forum nie mówiąc
dlaczego czyli spam
|
|
Powrót do góry |
|
|
Quarion
Członek mafii postowej
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Pią 11:58, 04 Maj 2007 Temat postu: |
|
|
Jeden warn ! Weź się uspokój, to jest nic ... A według mnie ( i jak widzę) Candy'ego to mogłeś dostać ost. za bezsensowne nabijanie postów które zawierały tylko " 6 / 10 ", "5 / 10" itd. A z tą historyjką że usunął z profilu adres forum, to mało prawdopodobne przede wszystkim
PO CO MIAŁBY TO ROBIĆ ?
PS. Napisałem swojego posta kilka minut po twoim jeśli dobrze pamiętam to już wtedy nie miał adresu w profilu
PS2. Co ma do tego to, że pomagałeś innym, tak jak prawie tutaj każdy ?
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ironus
Amator postów
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: ja mam to wiedzieć?!
|
Wysłany: Pią 12:34, 04 Maj 2007 Temat postu: |
|
|
raul, nie panikuj... jedno ostrzeżenie.. straszne... i po co się starać? Gdyby to miało wpłynąć na bana to wtedy rozumiem,ale o ostrzeżenie i to na dodatek pierwsze? Po co?
|
|
Powrót do góry |
|
|
~zychu
Mistrz
Wysłany: Pią 12:56, 04 Maj 2007 Temat postu: |
|
|
Może gdybyś złamał pkt. regulaminu coś dałoby się 'dogadać' ale Ty złamałeś punkt etyki i podstawy której tłumaczyć nie trzeba.
ten temat też jest w ogóle MOIM zdaniem nie na miejscu bo z zasady (chyba następna której nie znasz) moderator ma zawsze rację.
bynajmniej na forum na którym jest, bo jest wyczulony i doświadczony w tym za co powinien rozdawać ostrzeżenia. Osoby trzecie będą praktycznie zawsze miały inne zdanie.
Już zdejmować? ja jak miałem ostrzeżenie zdjęli mi je chyba jak miałem 2,5tys. - postów - z tym że żaden z moderatorów nie wymienił powodu wtedy dla którego dostałem ostrzeżenie.
a Ty masz wszystko wypisane jak na dłoni, czego byś nie powiedział i tak Ci nie zdejmiemy tego ostrzeżenia więc wszelkie trudy mogą Twoją sytuacje tylko pogorszyć albo zostawić ją w takim stanie w jakim znajduje się ona teraz.
Sądzę że ktoś się z moim zdaniem zgodzi ;]
|
|
Powrót do góry |
|
|
CANDY
Aktywny amator
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: a wpadniesz?
|
Wysłany: Pią 13:08, 04 Maj 2007 Temat postu: |
|
|
Ja się zgadzam w pełni, Raul77 nie ma co robić tragedii
Ja mam 2 warny, ale czy się skarze? Nie...
Żyje dalej, wiem że, złamałem regulamin lub przeskorbałem coś gorszego
i poprostu staram sie tego nie robić...
Temat do zamknięcia...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Raul77
Członek mafii postowej
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: SF
|
Wysłany: Pią 13:17, 04 Maj 2007 Temat postu: |
|
|
Wam sie tylko wydaje, ze taki warn to nic, mi on niszczy cała reputacje na forum. A co do tematu, to mam pozwolenia od administracji na założenie go i założyłem
|
|
Powrót do góry |
|
|
~zychu
Mistrz
Wysłany: Pią 13:34, 04 Maj 2007 Temat postu: |
|
|
Raul77 napisał: | Wam sie tylko wydaje, ze taki warn to nic, mi on niszczy cała reputacje na forum. A co do tematu, to mam pozwolenia od administracji na założenie go i założyłem |
wypowiedziałem swoje zdanie wyżej, jeżeli masz pozwolenia od administracji - Twoja sprawa, ale wydaj mi się że ta administracja to nie ta 'prawdziwa administracja'
zamykam.
temat rozstrzygnięty - wypowiedziałem zdanie jakie jest wyżej i tego się będę trzymał.
|
|
Powrót do góry |
|
|
miroesa
Administrator
Wysłany: Pią 13:40, 04 Maj 2007 Temat postu: |
|
|
mial moje pozwolenie na zalozenie tego tematu.
chcialam zeby sam stwierdzil czy slusznie go dostal czy nie.
wypowiedzi innych chyba swiadcza same za siebie.
i tak jak napisal zychu - temat zakonczony:)
|
|
Powrót do góry |
|
|