|
www.forum.fora.pl Nieoficjalne forum pomocy serwisu fora.pl |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lozanko
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Czw 9:37, 30 Cze 2016 Temat postu: |
|
|
Ciekawość pierwszym stopniem do piekła! dlatego [link widoczny dla zalogowanych] polecam dla uporządkowania spraw swoich ! posprzątaj !
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez lozanko dnia Nie 21:58, 04 Gru 2016, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
lisica222
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Pon 13:10, 08 Paź 2018 Temat postu: |
|
|
Ten serwis jest eleganckim hostingiem, bo zarazem prostym i dającym sporo możliwości. Przypomina mi stare, dobre Mojeforum zamknięte dobre kilka lat temu jak nie dawniej. Interesują mnie głównie fora PBF, a te raczej działają na serwisach "bajeranckich". Z drugiej strony, wiele lat temu, pierwsze forum na jakim w ogóle się zarejestrowałam (było o lisach, Rdzawa Błyskawica pozdrawia) było właśnie tu hostowane. Ma też kilka wad, np. brak kodu Spoil, jednak da się to przy pewnej staranności skutecznie obejść. Szkoda, że możliwości modyfikowania stylów są dosyć ograniczone. Ale trudno mieć wszystko podane na tacy, prawda?
|
|
Powrót do góry |
|
|
Panesz
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Leżajsk Płeć:
|
Wysłany: Czw 18:01, 29 Lis 2018 Temat postu: |
|
|
Ha, ha! Byłem na forum z fora.pl od roku 2005. Ale administrator przekombinował z nim, więc założyłem w 2011 swoje własne. Było na nim kilku uczestników, ale ono w końcu im się przeżyło. Wpadają jednak na nie czasami i osoby przypadkowe. Ponadto forum raczej z mego powodu mimo nigdy nie zmienianej struktury, zmieniło trochę tematykę. Ale działa na zasadach z 2005 roku. Lata, trudno lecą i ludzie się zmieniają.
A co mnie tu trzyma? Dlaczego tu zaglądam? Wpadam tu od czasu do czasu chociażby z ciekawości i co i jak się zmienia, jak udoskonalić swoje forum. A na tym forum też jestem od samego początku "forumowania". I dziwię się, że tak proste i łatwe do administrowania i użytkowania fora stwarzają aż takie tu opisywane problemy.
Pozdrawiam. Panesz
Ostatnio zmieniony przez Panesz dnia Czw 18:04, 29 Lis 2018, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
|