Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
syjon
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Czw 11:18, 17 Sie 2006 Temat postu: znikające oznaczenie nowych postów... |
|
|
Witam... prowadze forum od paru dni, wszystko fajnie sie rozwija, tylko moi użytkownicy zauwarzyli taki błąd, gdy ktoś pisze nowy temat lub nowy post powinno sie oznaczać po lewej stronie koło tematu, taka ikonka że własnie jest nowy nieprzeczytany post... sparwdziłem to i rzeczywiści, na początku jest oznaczone na czerwono tak jak powinno być ale gdy odświerze strone forum to oznaczenie znika mimo to że nawet nieweszłem do tego tematu...
mam szablon gRed i niemam pojecia jak to naprawić
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Private_Arti
Gość
|
Wysłany: Czw 11:27, 17 Sie 2006 Temat postu: |
|
|
.
Ostatnio zmieniony przez Private_Arti dnia Nie 14:21, 13 Paź 2013, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
maat
Członek mafii postowej
|
Wysłany: Czw 11:37, 17 Sie 2006 Temat postu: |
|
|
tyko, ze powiadamianie o odpowiedziach moze byc troszke uciazliwe jak jest tlok na forum, nie poza tym i w powiadomieniach zdarzaja sie bledy
to chyba nie jest straszny blad dopoki tematy pojawiaja ci sie w "zobacz posty od ostatniej wizyty" to jest wszystko moim zdaniem ok. ja np. i tak nie zwracam na to uwagi
|
|
Powrót do góry |
|
|
syjon
Taki se gostek
|
Wysłany: Czw 11:45, 17 Sie 2006 Temat postu: |
|
|
no tak nie jest to taki straszny błąd... ale jednak ...ja jako administrator zauwarzam każdego nowego posta nawet jak nie jest oznaczony jako nowy... a kiedy wchodzi zwykły uzytkownik, szybko przegląda czy niema nowych postów, jak niewidzi oznaczenego na czerwono tematu, no to myśli że niema i wychodzi z forum. W taki sposób pozostają np. nowe tematy bez odpowiedzi, nawet nie były wyświetlane, bo zaden użytkownik tego niezauwarzył...
|
|
Powrót do góry |
|
|