Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
hub
Członek mafii postowej
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Pią 10:36, 05 Sie 2005 Temat postu: Zmiana koloru/obrazka tła |
|
|
Ostatnio pomagałem na forum osobom, które chciały zmienić kolor tła na swoim forum. Nawet sam interweniowałem w tej sprawie i pomimo koloru tła w formularzu edycji stylu na stronie w rzeczywistości nie było żadnych zmian. Poza tym nie mozna zrobić żadnego rysunku jako tła. Proszę o pomoc w tej sprawie, bo tło raczej powinno się zmieniać.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
po_lak
Postrach forum
Wysłany: Pią 18:01, 05 Sie 2005 Temat postu: Re: Zmiana koloru/obrazka tła |
|
|
hub napisał: | Ostatnio pomagałem na forum osobom, które chciały zmienić kolor tła na swoim forum. Nawet sam interweniowałem w tej sprawie i pomimo koloru tła w formularzu edycji stylu na stronie w rzeczywistości nie było żadnych zmian. |
Być może autor danego skina nie przewidział takiej możliwości. Czy w subSilver również się nie dało? Ten skin jako wzorcowy powinień mieć wszystkie opcje aktywne. Pozostałe są skinami nieoficjalnymi, dlatego może się zdażyć, że nie obsługują wszystkich możliwości jakie daje phpBB.
Cytat: | Poza tym nie mozna zrobić żadnego rysunku jako tła. Proszę o pomoc w tej sprawie, bo tło raczej powinno się zmieniać. |
Nie ma takiej możliwości w phpBB.
|
|
Powrót do góry |
|
|
hub
Członek mafii postowej
|
Wysłany: Pią 19:36, 05 Sie 2005 Temat postu: Re: Zmiana koloru/obrazka tła |
|
|
Cytat: | Poza tym nie mozna zrobić żadnego rysunku jako tła. Proszę o pomoc w tej sprawie, bo tło raczej powinno się zmieniać. |
Nie ma takiej możliwości w phpBB.[/quote]
Jest w formularzu tworzenia i edycji stylu. Drugie od góry: "Obrazek Tła"
|
|
Powrót do góry |
|
|
po_lak
Postrach forum
Wysłany: Pon 22:23, 08 Sie 2005 Temat postu: |
|
|
Faktycznie, masz racje, że jest coś takiego. Pogrzebie w źródle, zobacze czemu nie działa, ewentualnie jak tego używać i dam znać
|
|
Powrót do góry |
|
|