Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pearl
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 12:46, 30 Mar 2008 Temat postu: |
|
|
Witam, mam ten sam problem odnośnie avatarów. Obrazek jest w formacie jpg, a forum nie przyjmuje. Żeby było śmieszniej, jest to ten sam obrazek, który miałam już wcześniej jako avatar i wtedy wszystko działało.
UPDATE: poradziłam sobie z problemem w następujący sposób: wrzuciłam obrazek na [link widoczny dla zalogowanych] po czym skopiowałam direct link (nie hotlink do forum czy jak to tam się zwie, bo to forum odrzuca) i wkleiłam w trzecie okienko przy obsłudze avatarów.
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Pearl dnia Nie 21:13, 30 Mar 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
BamBam
Taki se gostek
|
Wysłany: Wto 21:31, 15 Kwi 2008 Temat postu: |
|
|
Ten problem ma chyba każdy
ale przydałoby się żeby jak już te opcje są to żeby działały...
|
|
Powrót do góry |
|
|
jaskmar
Taki se gostek
|
Wysłany: Sob 19:48, 03 Maj 2008 Temat postu: |
|
|
Czy ktoś się zjął tym problemem? Użytkownicy mi na głowę wchodzą. A nie wszyscy mają cierpliwość, i są "tak inteligentni", żeby z innego serwera obrazek ściągać...
|
|
Powrót do góry |
|
|
balbinencja
Nowicjusz
Wysłany: Nie 22:38, 20 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
...i znów problem z avatarami tym razem mam to samo o czym piszą powyżej.... a może nieco inaczej to wygląda, bo avatar się pięknie załącza, ale potem na forum jest puste okienko z czerwonym iksem... W galerii emblematów też pełno takich okienek. zgadzam się z fidelem, że jeśli jest taka opcja, to powinna działać - ten sposób jest dużo szybszy niż zabawa z wgrywaniem na serwer, więc forumowicze (...a raczej forumowiczki ) preferują właśnie tę opcję - jeśli jest możliwość, by to naprawić to bardzo bym prosiła
www.emamaglogow.fora.pl
P.S.
wszystko już działa
Ostatnio zmieniony przez balbinencja dnia Pią 13:52, 25 Lip 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
SolarBlade
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Śląsk Płeć:
|
Wysłany: Pią 13:12, 25 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
Witam.
Mam na swoim forum podobny problem. Jestem administratorem i kilku użytkowników zgłosiło mi taki problem. Próbowałem na koncie-pacynce zmienić avatar (logując się na ten profil) i nie udało się, później próbowałem zmienić przez panel administracyjny, ale również bez skutku. W żadnym przypadku opcja "Wyślij Emblemat z twojego komputera:" nie działa. Bezproblemowo działa opcja "Odnośnik do zewnętrznego Emblematu:", ale jak już było tu wspomniane, jeśli są takie opcje to miło by było by działały.
W konfiguracji ogólnej forum mam ustawione:
Włącz galerię emblematów: Nie
Włącz zdalne emblematy: Tak
Włącz wysyłanie emblematów: Tak
Maksymalny rozmiar pliku emblematu: 16384 Bytes
Maksymalne Rozmiary Emblematu: 150 x 150
Adres mojego forum: http://www.warbladepoland.fora.pl/
Dziękuję za ewentualną pomoc.
Ostatnio zmieniony przez SolarBlade dnia Pon 10:25, 01 Wrz 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
pipon
Taki se gostek
|
Wysłany: Czw 12:34, 05 Mar 2009 Temat postu: |
|
|
Mam identyczny problem. Proszę o pomoc.
nazwa forum: nontoxic (nie mogę zamieścić linka, bo nie napisałem jeszcze minimalnej ilości postów )
Z góry wielkie dzięki!
|
|
Powrót do góry |
|
|