Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
WODNIK1979
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Pon 17:21, 22 Lip 2013 Temat postu: Włamanie na konto administratora |
|
|
Jestem założycielem i adminem na jednym z forów. Od około tygodnia nie mogę się zalogować na swoje konto. Wyskakuje mi napis że podaje złe dane użytkownika, a jak chciałem uzyskać nowe hasło do swojego profilu to dostaje taką wiadomość: Adres meilowy, który podałeś nie pasuje do zapisanego razem z bazą danych
Mam podejrzenia, że doszło do włamania na moje konto i zbanowania mnie. Jeżeli nie da się nic zrobić to proszę o usunięcie tego forum z sieci gdyż jest ono założone na moje dane.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
jkw
Administrator
|
Wysłany: Wto 8:23, 23 Lip 2013 Temat postu: |
|
|
Prośbę o zlikwidowanie forum musisz wysłać na fora.pl na KONTAKT - musisz mieć mail aktywacyjny swojego forum!
My jesteśmy tylko i wyłącznie forum pomocy i nasi Admini naprawdę nie będą w stanie Ci pomóc.
A może wpisujesz hasło/login mając włączonego Caps Lock'a?!
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Wto 9:13, 23 Lip 2013 Temat postu: |
|
|
Napisz maila na [link widoczny dla zalogowanych] opisz sytuację. Jednak musisz dołączyć treść maila aktywacyjnego którego otrzymałeś przy zakładaniu forum. Wtedy jest szansa ze coś zrobią. Być może dostaniesz dostęp do swojego konta lub poprosisz o usunięcie. Bez tego maila niewiele się będzie dało zrobić
Ewentualnie może jak jest na tym forum jakiś inny admin to niech sprawdzi jaki mail jest masz na swoim koncie wpisany.
|
|
Powrót do góry |
|
|