|
www.forum.fora.pl Nieoficjalne forum pomocy serwisu fora.pl |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
charytatywnie
Nowicjusz
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Wto 19:00, 08 Sty 2013 Temat postu: Strzela mnie ..... |
|
|
Mam forum rozwinięte na ponad 1k userów i kurde molek od dobrych 6 m--cy moi użytkownicy ślą do mnie maile z info, że średnio 9/10 wejść kończy się błędami. Najczęstsze z nich to: Critical error oraz słynna tabelka, twierdząca że danego forum nie ma na serwisie.
Moje pytania:
1) po jakiego ciula jest 'administracja' serwisu, która ma w dupie użytkowników (administratorów) poszczególnych for. Na adres [link widoczny dla zalogowanych] do dnia dzisiejszego (patrz data postu) wysłałem ponad 20 maili na przestrzeni tych 6 m-cy. Żaden mail nie doczekał się odpowiedzi. SKANDAL !!!!!
2) nie prościej byłoby zamknąć serwis, wcześniej udostępniając (poprzez FTP, czy 'normalną' drogą) bazę danych for. Baza danych jest autonomiczną częścią każdego forum, a więc administratorzy fora.pl MAJĄ PRAWNY OBOWIĄZEK udostępnić bazę każdego forum.
Po prostu strzela mnie coś. Admini serwisu wykazują się totalnym brakiem profesjonalizmu.
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez charytatywnie dnia Wto 19:01, 08 Sty 2013, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Ruda
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: Borne Sulinowo Płeć:
|
Wysłany: Sob 16:15, 05 Gru 2015 Temat postu: |
|
|
Jestem za . Dzisiaj jest jeszcze gożej;/
|
|
Powrót do góry |
|
|
jkw
Administrator
|
Wysłany: Nie 6:57, 06 Gru 2015 Temat postu: Re: Strzela mnie ..... |
|
|
Ruda napisał: | Jestem za . ... |
To post mający DWA lata!! Nie wiem za czym jesteś.
Nic się nie zmieniło w działaniu fora.pl oprócz tego, że jest nowy właściciel.
Należy czytać FAQ
piszesz
charytatywnie napisał: |
2) nie prościej byłoby zamknąć serwis, wcześniej udostępniając (poprzez FTP, czy 'normalną' drogą) bazę danych for. Baza danych jest autonomiczną częścią każdego forum, a więc administratorzy fora.pl MAJĄ PRAWNY OBOWIĄZEK udostępnić bazę każdego forum.
|
Odpowiedź-wyjaśnienie jest tutaj:
http://www.forum.fora.pl/pomoc-i-pytania,3/faq,24708.html punkt 19 mówi:
Cytat: | Czy mogę otrzymać bazę danych swojego forum i przenieść je na inny serwer?
Fora.pl nie udostępnia baz danych. |
Ostatnio zmieniony przez jkw dnia Nie 7:21, 06 Gru 2015, w całości zmieniany 3 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|