|
www.forum.fora.pl Nieoficjalne forum pomocy serwisu fora.pl |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Maggi
Nowicjusz
Przeczytał: 0 tematów
Wysłany: Śro 16:20, 11 Cze 2008 Temat postu: Przywrócono konto - po errorze |
|
|
Witam,
Dziś miała miejsce dziwna sytuacja, mianowicie otrzymałam wiadomość (chyba od systemu) takiej treści:
"Konto użytkownika: Przywrócony_id:(902) zostało automatycznie przywrócone. Prawdopodobnie konto zniknęło na skutek awarii serwera, na którym znajduje się Twoje forum.
Przywrócone konto jest nieaktywne. Administrator tego forum może aktywować to konto korzystając z Panelu Administracyjnego."
Dotychczasowa nazwa użytkownika została zastąpniona nazwą Przywrócony_id:(902). Już doszłam jaki jest to użytkownik, ale jakie było moje zdziwienie, kiedy po wejscu w zarządzanie tym uzytkownikiem (chcialam przywrocic mu dawny login) okazalo sie, ze nie ma tam ani maila, ani hasła. Co mam zrobić w takiej sytuacji? Co to w ogole jest i jak sobie z tym poradzic?
Z góry dzięki za pomoc.
Maggi
www.justimagine.fora.pl
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Śro 16:29, 11 Cze 2008 Temat postu: Re: Przywrócono konto - po errorze |
|
|
Maggi napisał: | Dotychczasowa nazwa użytkownika została zastąpniona nazwą Przywrócony_id:(902). Już doszłam jaki jest to użytkownik, ale jakie było moje zdziwienie, kiedy po wejscu w zarządzanie tym uzytkownikiem (chcialam przywrocic mu dawny login) okazalo sie, ze nie ma tam ani maila, ani hasła. Co mam zrobić w takiej sytuacji? Co to w ogole jest i jak sobie z tym poradzic?
Z góry dzięki za pomoc.
Maggi
www.justimagine.fora.pl |
0. Hasła nigdy nie widzi administrator.
Poza tym:
Maggi napisał: | Konto użytkownika: Przywrócony_id:(902) zostało automatycznie przywrócone. Prawdopodobnie konto zniknęło na skutek awarii serwera, na którym znajduje się Twoje forum. |
Zniknęło - to oznacza, że wszystkie dane na jego temat zostały utracone - hasło, mail, nr gg i inne ustawienia. Jedyne co było możliwe - to określenie, że istniał użytkownik o identyfikatorze 902 (np. na podstawie napisanych postów). Dlatego wszystkie posty, które były napisane przez tego użytkownika są przypisane do "Przywrócony_id:(902)".
Dane użytkownika (haslo, mail, gg itp) musisz ustawić sama, ale ktoś komu zależy - zawsze się zgłosi po odzyskanie konta
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maggi
Nowicjusz
Wysłany: Śro 16:33, 11 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
No faktycznie przyjemna perspektywa. A jak tak bedzie wiecej niz jeden uzytkownik "zniknięty"? Kazdemu wpisywac recznie mail, haslo itd? Uhh...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|