Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
adik31
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Wto 14:06, 19 Sie 2008 Temat postu: Problem z HTML + Critical Error |
|
|
Wstawiłem w treść kod HTML ze znacznikami <li>, <ol> oraz <ul>. W konfiguracji pozwoliłem na tagi HTML, a w okienku niżej je podałem że mogą być używane. Potem wkleiłem gotowy tekst, pod okienkiem do wpisania treści odznaczyłem okienko "Wyłącz HTML w tym poście" i dałem "Wyślij". Jednak po wysłaniu wiadomości widać było tagi HTML, mimo iż był włączony HTML w tym tekście. Wyglądało to mniej więcej tak :
<ol>
<li>Multikonta<ol>
<li>Każdy gracz może sprawować kontrolę nie więcej niż na jednym koncie na danym świecie (serwerze).</li>
<li>Jeśli dwie osoby posiadają konta na tym samym świecie (serwerze), okazjonalnie lub stale grają z tej samej sieci (wspólne IP), powinny poinformować o tym fakcie Administratora lub/i Operatora na oficjalnym forum gry.</li>
(...)
Coś robię źle?
Do tego co jakiś czas mam Critical Error. Kilka minut próbowałem naprawić forum i od tego czas właśnie on występuje.
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez adik31 dnia Wto 16:43, 19 Sie 2008, w całości zmieniany 5 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
rafal50
Lewa ręka mafii
Wysłany: Wto 15:38, 19 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
Powinieneś właczyć html w profilu.
Po drugie - ten kod co wklejasz jest zły
Powinno być
Kod: | <ol>
<li>Multikonta</li>
<li>Każdy gracz może sprawować kontrolę nie więcej niż na jednym koncie na danym świecie (serwerze).</li>
<li>Jeśli dwie osoby posiadają konta na tym samym świecie (serwerze), okazjonalnie lub stale grają z tej samej sieci (wspólne IP), powinny poinformować o tym fakcie Administratora lub/i Operatora na oficjalnym forum gry.</li>
</ol> |
Post został pochwalony 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
adik31
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Wto 16:37, 19 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
Zapodałem tylko część tego kodu, bo on jest dosyć długi
EDIT :
Dzięki, już jest oki. Można temat zamknąć.
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez adik31 dnia Wto 16:42, 19 Sie 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
x-alien
Moderator
Wysłany: Wto 20:41, 19 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
zamykam,